Beoordelingen van Mr. Vegan Foodbar Hilversum

Recente recensies van Mr. Vegan Foodbar Hilversum

5 sterren na 314 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel lekker eten en snel bezorgd, maar we wonen dan wel om de hoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en goeie allergenen info op hun website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De zoete aardappelsoep was verrukkelijk, evenals de zoete aardappel frites.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal lekker en goed!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te gek dat de bitterballen, en sla op de kapsalon knapperig waren! Alles was echt heel lekker. Ik zal zeker nog eens bestellen om andere dingen uit te proberen. Kleine kanttekening. Ik kreeg een melding/ email dat de bestelling onderweg was toen ik het eten al op had. Bezorging heeft ruim een uur geduurd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en super lekker eten. Eergisteren ontdekt en meteen twee avonden achter elkaar besteld! Beste Vegan restaurant in de regio.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kennismaking met de vegan keuken. Smaakt naar meer

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Smakelijk, mooi verzorgd. We komen terug!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Snel bezorgd Echte aanrader!!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het patatje rendang is zeer aan te raden! En onze favoriet van de week is de kapsalon! Bedankt weer voor de vriendelijke service.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min geleverd op Zondag avond! Grote porties en veel smaak! Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd bezorgd op de afgesproken tijd, heel fijn!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed verzorgd/ingepakt warm plantaardig eten!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Super vriendelijke mensen. Top!!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal. De tempura was een leuke nieuwe verrassing. Misschien lekker om die Chili saus als optie bij de kapsalon (heb ooit kapsalon zo gegeten lang geleden met knoflook en Chili en dat was lekker)

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Mijn vriendin: "Als ik niet beter zou weten zou ik denken dat ze hebben vals gespeeld en dat er vlees in mijn burger zat en ei of melk in de mayo"

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker, we blijven terug komen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten. Fantastisch dat het zo goed kan smaken.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had me vergist in de bezorgtijd, maar Mr. Vegan Foodbar heeft ervoor gezorgd dat de bestelling uiteindelijk dichter bij de bedoelde bezorgtijd bezorgd werd. Heel fijn.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker allemaal! Echt een toptent! Alleen miste de knoflooksaus bij beide kapsalons :(. Sowieso lekker als hier uberhaupt extra knoflooksaus bij zat. Verder goede tent :) bestel hier graag

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging, we bestellen hier vaker!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent meal, perfect on time delivery. I love Mr. Vegan - you don't have to be vegan to eat their stuff!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knappe bezorger, thanks daarvoor

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op het afgesproken tijdstip geleverd. Uitstekende maaltijd!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon! En erg goede broccoli soep. Snelle en goede service.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Eén punt van aandacht: ik bestelde twee keer de sashimibowl en in de beschrijving staat dat deze met rijst is (daar werd thuis ook op gerekend), er zat echter quinoa in. Dat vind ik gezonder, maar de kinderen minder lekker en het was voor hun

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de dutch weed burger van het menu is. Was voor ons toch wel dé reden om te bestellen, helaas kan de classic burger ons niet bekoren. Verder prima eten. Miste een bakje saus bij de uienringen maar ach kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x in 1 week een (glutenvrije) Kapsalon besteld. Ook de 2e keer was het een feestje! Heerlijk eten, hartelijke service, goede prijs-kwaliteit.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed van smaak.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Patatje rendang was errug goed!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede bezorging, fijne communicatie, het eten was lekker warm en zo fijn dat de kapsalon glutenvrij is!! Heel handig dat de allergieën op de website staan vermeld.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren weer erg tevreden. Bij de eerste bestellingen vonden we de saus van de curries ietwat vlak maar nu zijn ze heerlijk. We hadden dit keer een 'first time vegan meal' gast te eten en die was ook erg enthousiast!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Mr Vegan. En zeker niet voor het laatst! Was erg goed. Patatje rendang was super (helaas tijdelijk op de kaart). Ook Java curry en spicy hotdog waren heerlijk. Van de curry kun je (met een beetje extra rijst) twee dagen eten. Zoete aardappel frites waren een beetje slap. Maar ach, kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt alles wat ik bij Mr. Vegan bestel is lekker! Echt genieten!! Ik kan alles aanraden. Alleen nog een beetje jammer dat Mr. Vegan zelf nog niet Vegan is ;-).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal heerlijk! Bezorging, keurig binnen de afgesproken tijd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachten niet acceptabel

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Goede smaak. Probeer telkens wat anders. Jammer dat het ruim 5 kwartier duurde.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon echt heel erg lekker!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten: zoete aardappel frietjes en vegaballetjes/uienringen. Visite was helemaal verrast!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, op tijd geleverd. Kwaliteit van de burgers en zoete aardappelfietjes is prima. Wat ons betreft mag het vleugje sinaasappel uit de brownie of biedt de keuze aan met of zonder.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer 4 ipv 5 sterren omdat het eten niet echt warm meer was. Ook de Jack burger geprobeerd maar vond ik tegenvallen. Voor de rest goede kwaliteit en zeer vriendelijke bezorger!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry's, goede balans in smaken, 1 pepertje is redelijk pittig, 2 pepertjes is behoorlijk pittig (oftewel juiste aanduiding in het menu). Ik hou ervan.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammie de jackfruit burger vandaag voor het eerst op. Lekkere combi, extra met de knapperige uienringen, top!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, de extra pepers en knoflooksaus maken de kapsalon wel net even wat lekkerder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel en eten was erg lekker. Niks te klagen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje shawarma: werkelijk heerlijk! Mals en gewoon een flashback 'naar toen ik nog vlees at' De bestelling was koud. Dat was het enige minpunt. Verder een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! Moest even wachten bij afhalen van mijn online bestelling want het was druk., maar dat was niet erg. Goed om te horen dat de zaak zo goed loopt!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer! Maar waar is de hemelse saté die voorheen bij de Java curry zat 😭

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger van jackfruit en patatje rendang geprobeerd, beide best lekker! Alleen burgerbroodje was beetje zompig en te veel koriander op de rendang..

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dahl was helaas niet geleverd maar na 1 telefoontje was dat snel opgelost. Twee keer een heel vriendelijke bezorger aan de deur.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. En erg smakelijk, we hebben heerlijk gegeten. Een kleine tip: een paar salades op de kaart? Het was top!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan shoarma! En de hotdog ook top

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en binnen no time bezorgd! Top!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt het eten was lekker!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kapsalon was erg lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes een beetje slap maar alles was heerlijk!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DIt maal keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Het eten was warm en smaakvol. Het allerbeste vind ik nog de volledig plastic-vrije verpakking, super duurzaam! Daar kunnen andere maaltijddiensten van leren.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en erg lekker eten

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even lekker als altijd, even snel bezorgd als altijd en met even veel vriendelijkheid overhandigd als altijd. Gewoon top.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, goed gekruid en warm. Super snel bezorgd!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt uitgekeken naar de komst van mrvegan foodbar en de eerste keren was het top! Maar helaas nu meerdere malen gewoon teleurgesteld (wat kan gebeuren) maar Vandaag had ik de kapsalon besteld deze staat omschreven als met knoflooksaus. De maaltijd die ik bezorgd heb gekregen had geen knoflooksaus maar een groene dikke saus deze leek op iets van avocado’s gemaakt te zijn en laat ik daar nou net een allergie voor te hebben. Dat het aan de prijzige kant is maakt mij niet uit maar wanneer je goed betaald voor een maaltijd moet het ook goed zijn en niet ineens andere ingrediënten hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer super lekker, vers knapperig, mooi gegaarde rijst, rijpe! avocado en lekker pittige dressing

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hotdog! Ga dit zeker nog een keer bestellen.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Zag er ook mooi uit en was ondanks de drukte mooi op tijd.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer super lekker gegeten. Ook in de Hilversumse meent alles lekker warm. En de brownie... Te lekker! Die mag niet ontbreken als toetje :-D

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder gaf ik een hoger cijfer. Maar ik vind het super jammer dat de kapsalon is aangepast. Er zit nu bijna geen knoflooksaus en vegan kaas meer op. Daardoor is het vrij smakeloos. Ook de pepers zijn totaal niet pittig (dat waren ze eerst wel en dat vonden we super lekker). Daarnaast had ik gevraagd om een kapsalon zonder tomaat (mijn vriend is allergisch) en in plaats daarvan wat extra komkommer, ook extra saus, maar het lijkt net of ze dit niet eens gelezen hebben. Er zat gewoon tomaat op en vrijwel geen saus. Voorheen was de kapsalon ons favoriete gerecht, maar de afgelopen 3 keren steeds minder lekker.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor dicteerde keer besteld, wederom super lekker! Binnen half uurtje thuis bezorgd. Boordevol smaak, grote porties en heerlijk warm! Een aanrader!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

First I added a comment to give me a call cause the main house is not mine, it's highlighted on my reciept and the delivery person still went to the main house and then, I ordered a brownie and it was not in the bag, when I called no one picked up :( so i will be calling tomorrow hope to get a positive reaction this time :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze beide bowls zonder komkommer bestel (zelfs met hoofdletters..) ivm een allergie, helaas zaten er op beide bowls een grote hoeveelheid komkommer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en goede service!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk lekker weer!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorging op tijd. De pittige hotdog was lekker en samen met de zoete aardappelen en mayo een heerlijke vrijdagavond maaltijd. Voor herhaling vatbaar.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma was heerlijk! Ik snapte alleen die grote stukken komkommer niet. Die zou ik er liever los bij zien want je moet je er nu een weg doorheen eten voor je bij de shoarma bent. Verder zou ik niks aan dat broodje shoarma veranderen.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het was voldoende. Persoonlijk verdraag ik pittig niet zo goed. De rijst en de linzensaus waren apart verpakt. Hierdoor kon ik het geheel op mijn smaak afstemmen

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, elk gerecht smaakt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben twee curries besteld en uienringen. De levertijd was oke, niet extreem snel, maar zeker niet vervelend. Belangrijker, de gerechten waren heerlijk, warm en ruim voldoende in hoeveelheid. De uienringen waren zelfs knapperig.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en het was erg lekker! Mooie recyclebare verpakking en snel bezorgt. Enige minpuntjes waren dat de curry iets gevulder mocht zijn en we hadden gevraagd om de jalapenos achterwege te laten, maar die zaten er toch wel in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En snel bezorgt.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er even gebeld werd dat het ietsje later werd. Heerlijk gegeten !!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was boven verwachting heerlijk en het was voldoende als avondmaaltijd

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, royale porties en spotliess op tijd bezorgd in Loosdrecht! Heel blij met deze nieuwe vegan aanwinst voor de luie avonden!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, erg smakelijk en snel bezorgd

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de Java curry van gisteravond bremzout. Volgende keer niet de zoutpot omgooien! Zout kan ik naar wens zelf wel toevoegen.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben Vegan Kapsalon besteld, hij was heerlijk!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt mega lekker, goed verzorgd en op tijd. Erg nice!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de vegan kapsalon. Was genieten!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd door een nette bezorger. Eten zonder plastic prima verpakt! Heerlijk gegeten, zelfs de zoete aardappel frieten waren nog lekker knapperig. Goede porties.Een opmerking tot slot: voor een echt volwaardige maaltijd zou ik i.p.v. witte rijst, zilvervliesrijst serveren. Verder helemaal tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed. Fijn dat jullie nu in Hilversum zijn! Het zou fijn zijn als de kaart af en toe verandert en bijvoorbeeld een maaltijd van de maand. Jammer dat er nu maar 2 soepen zijn. We merken dat we nu na ong. 4x bestellen graag iets nieuws/variatie willen en neigen er dan naar om bij bijv. Surya te bestellen (vega)

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Verassend lekker gegeten, de kok heeft goed haar best gedaan! Het feit dat ze er ook nog eens goed uit ziet heeft zeker bijgedragen aan deze 5 sterren beoordeling :)

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Gerechten heerlijk!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nacho's waren slap van de tomatentapenade, en tapenade was niet fris, maar eerder zwaar van smaak. Jalapenos waren bijna niet aanwezig, en die er waren, waren droog. Burger was prima.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke site; prima bestelroutine, fijn ook dat de besteltijd kan worden aangegeven. Prijs/kwaliteit prima en de gerechten waren heerlijk. Wij zijn blij met de Vegan foodbar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk geen minpunten. Bezorging was op tijd, ook updates tussendoor. Kwaliteit van het eten was meer dan goed. Verpakking van het eten was goed. Durf het bijna niet te zeggen (omdat het allemaal zo goed was), maar misschien met porties werken? Klein en groot of standaard en XL. Was voor mij lastig te zien en in te schatten hoe groot een portie was. Maar kwaliteit, bezorging en prijs. Allemaal 5sterren. Goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker eten, lekker vers en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrr

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vet lekker eten, grote portie dus heb gelijk ook lunch. Goed vegan, bezorger was vriendelijk. Snel klaar. Precies wat eten thuisbezorgen moet zijn!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, van genoten, snelle bezorging. Thnx Etienne

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk! De vegan kapsalon is echt een aanrader!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van onze bestelling. Vond het ook erg netjes dat ik gebeld werd toen de bezorging wat langer duurde

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hier is echt fantastisch!! Bezorging is ook altijd snel en vriendelijke mensen :)

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi bowl is lekker en goed gevuld maar de wasabi dressing is veel te heftig om er doorheen te doen. Voor mij dan. De sweet dog was weer briljant!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, lieve bezorger, thanks again ;)

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer érg lekker! Helaas ging er dit keer wel iets mis: we hadden de code BROWNIE ingevoerd voor een gratis brownie, maar die is met de bestelling niet meegekomen. Jammer, want die orange brownie is héérlijk 😊

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Grote porties. En veel keuze's! Top!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit (zoals altijd en dat geldt voor alle gerechten) en snelle bezorging!!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, topbezorging en heerlijk eten! (En wordt bezorgd in handige, mooie bakjes.)

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De brownie met sinaasappel is goddelijk! Heerlijke smeuïg en een goede, echte chocolade smaak

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Dahl heerlijk, Boontjes top, Curry mag iets pittiger van ons

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en super lieve bezorger!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanwinst, lekker vegan eten, en dr zoete aardappel frites zijn geweldig.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk die vega burger van om de hoek. Hopelijk kunnen we binnenkort ook de andere varianten (weer) kiezen. De zoete aardappelfrietjes waren naar onze smaak wat te hard en te donker. Verder prima aanwinst

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk van jullie gerechten gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte aflevering tot op de minuut. Heerlijke smaak. Uitermate goed verzorgd. Voor herhaling vatbaar

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel geleverd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website werd geadverteerd met een korting, die bleek niet meer geldig te zijn. Als troost kreeg ik een heerlijke brownie. Dank jullie wel. 😉 Ik ben geen veganist, maar vind het eten van Mr. Vegan Foodbar erg lekker. Het voelt als gezond snacken.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en de bezorger was vriendelijk. We hadden een burger, kapsalon, zoete aardappelfrietjes en ijs besteld en alles was erg lekker, zag er smakelijk uit en was mooi op temperatuur. Enkel de frietjes hadden wat krokanter gemogen.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden o.a. de tempeh lover besteld maar werden netjes gebeld dat deze niet gemaakt kon worden, dus voor een andere gekozen met falafel, deze viel helaas een beetje tegen, met ongeveer een blik kikkererwten erin en weinig smaak. Zoete aardappel friet en de spicy hotdog waren wel top evenals de vlotte bezorging.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een falafel bowl die echt smakeloos was. Wat groente bij elkaar in slechte verhouding, oude bruinverkleurde ijsbergsla. Dressing waar geen smaak aan zat en veel te harde, droge falafel balletjes. Jammer.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu meerdere keren besteld, meestal hetzelfde, en de kwaliteit is consistent top en de bezorgers zijn altijd vrolijk en vriendelijk. Ik heb altijd een goed gevoel nadat ik hier besteld heb.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker en licht. De bitterballen zijn niet van vlees te onderscheiden. Dit is de tweede keer dat ik bij jullie bestel. Tot nu toe niets dan lof!

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker eten voor een goeie prijs. Wij hebben twee vegan kapsalons, een brownie en een taartje besteld. De kapsalons waren prima porties en de brownie was zelfs best fors en beide waren uitstekend in smaak en textuur. Echt aan te raden. Taartje was wat klein voor de prijs en deze viel bijna direct uit elkaar buiten de doos. Tevens waren de pepers in de kapsalon niet bijzonder smakelijk of sappig en zaten de zaden er nog in, wat tegenviel. Desondanks zeker vijf sterren alleen al omdat we erg blij zijn met zo'n goeie vegan thuisbezorgd restaurant. We zien in de toekomst graag meer gluten vrije alternatieven.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel keuze, ik ben benieuwd naar de hele menukaart! Ik vond de zoete aardappelfrietjes perfect. De falafel in de bowl had iets sterker gekruid gemogen, die was een beetje flauw. Al met al ga ik zeker nog vaker bestellen.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

ik vond de portie (Kapsalon) aan de kleine kant, had er als avondmaaltijd niet genoeg aan.'t smaakte wel goed maar niks bij-zonders. De prijs-kwaliteit verhouding klopt daardoor niet.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Dahl en curry bitterballen top en bakjes waar alles in komt heel mooi

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk “gezond” snacken

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger gehad met goeie friet. Misschien wat weinig mayonaise erbij voor zo'n grote bak friet, maar heerlijk genoten, dat sowieso

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Vegan bitterballen, zoete aardappel friet en vegan burger raad ik aan! Zal er zeker nogmaals bestellen

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben ontzettend lekker gegeten en het eten werd ook nog eens super snel bezorgd. Top tent! :)

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit eerder een "kapsalon" gegeten maar deze was heerlijk. De brownie is heel smeuiig en verrukkelijk chocolade-achtig.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het ging soepel met de bestelling en bezorging en heerlijk eten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat wij Vegan hebben besteld en smaakte erg lekker. Het is wel wat prijzig, maar als je een keer geen zin hebt om te koken, is dit toch wel een ideale oplossing voor een snelle hap. Het eten was er super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon! Ook de brownie was heel erg lekker. Beide gerechten verdienen een 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De zoete aardappelfrieten zijn mijn favoriet maar ook de pita shawarma is voor herhaling vatbaar

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, heerlijke vega bitterballen en grote portie zoete aardappelfriet

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren top. Kvond alleen de kapsalon beetje weinig inhoud. Voor die prijs verwacht je een volle bak. Nu was het tot de helft gevuld. Had hierdoor nog trek na de maaltijd

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, lekkere smaak. Snackbox had minder snacks (18) dan op menu staat(20) en falafel ontbrak. Dat vonden we jammer.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, aanrader! Tip voor de volgende keer: neem even contact op met je klanten als jullie langer nodig hebben voor een bestelling. Zodat een klant (ik) niet op locatie 15 min hoeft te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren. Niets meer aan toe te voegen. Gewoon top! Snel bezorgt en superlekker vers allemaal!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan comfort food. Enorm lekker, matig gezond (wat wil je met die lekkere sauzen) en een duurzaam alternatief voor je fastfood craving. Ook heel fijn: weinig/geen plastic verpakkingen. Er is zelfs nog nagedacht over het papier om de burgers zodat. Het karton blijft schoon en kan daarmee gerecycled worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen met de fishless sashimi poke bowl, zoete aardappelfriet en vegan hotdog.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak van het broodje (Classic Mr. Vegan Burger)viel volledig weg omdat het wel heeeel erg klef was, de burger was wel goed en de zoete aardappel frites ook. Bij het afhalen vond ik het vervelend om door de rooklucht van de bezorgers te moeten. Ben ondanks dat wel van plan om nog eens een bestelling te plaatsen :)

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerder keren besteld en word elke keer weer happy! Snelle service, heerlijk vers eten! Ik ga nog heeeel vaak bestellen :-)

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Javaanse curry en banana pie. Broodje shoarma viel helaas tegen, voor 7.50 wel erg veel komkommer en sla in verhouding en niet goed gevuld. Volgende keer beter!?

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel gebracht. de sashimi in de bowl is echt heel goed. de bowl is ook super van smaak. de pita shawarma is ook heerlijk. goed zacht pita broodje, lekker groot, fijne saus en lekkere ingrediënten. beide gerechten en mr vegan super aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer verrassend lekker!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaal in Hilversum! Zeker voor vegan food is het altijd een beetje hit or miss met bestellen, maar hier weten ze echt wat ze met hun eten doen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zondag besteld, het bezorgen duurde iets lang (klein uurtje) maar erg vriendelijke bezorger. Ik vond persoonlijk de prijs kwaliteit erg tegenvallen, maar verhouding erg duur. Ik had samen met mijn partner de vega burger, hotdog, shoarma en frietjes. De shoarma was top alleen had van mij meer vega shoarma in gemogen. Het brood van de burger en de hotdog was niet helemaal mijn stijl. De patatjes waren slap. Zeker niet verkeerd maar was er ook niet van onder de indruk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging en top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we hier bestelde was perfect op tijd bezorgd en ontzettend lekker! Echt een aanrader!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de 2e keer dat we een bestelling hebben gedaan voor ons avondeten. Als gezin hebben we naast 1 curry ook diverse andere gerechten besteld. Pitabroodje, hamburger,hotdog en falafel balletjes. Het smaakte geweldig. We zijn van plan om iedere keer andere gerechten te bestellen, heerlijk gewoon en ook dit keer precies op de afgesproken tijd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de grote drukte, toch snel bezorgd. Heerlijk gegeten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Gaaf dat jullie vegan zijn :-). Ik vind het alleen wel ontzettend prijzig, dat is het jammere. Ik zou het wel voor mij en mijn vriend bestellen maar zou me opgelaten voelen als ik vrienden vegan wil laten proberen en ze zo’n prijzig menu moeten aanbieden.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kleinzonen en ik hebben weer enorm genoten van de heerlijke gerechten. We hebben alweer afgesproken dit snel te herhalen.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke curry gehad! En was binnen een half uur al voor de deur. Side note: fijne (recyclebare) verpakkingen.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, op tijd bezorgd! Wij hadden een grote bestelling geplaatst op zaterdagavond en er werd zelfs nog heel lief gebeld dat het wat langer kon duren, maar de bezorgtijd viel alsnog erg mee. De vegan kapsalon is echt een aanrader!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Alles was nog lekker warm. Een aantal van de snacks was echt anders dan anders qua smaak en de broodjes hotdog: echt heel goed over nagedacht qua bite en smaak. We gaan de rest van de kaart ook zeker uitproberen :-)

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snackbox was lekker maar de volgende keer maar ‘live’ eten, dus iets ‘verser’ uit de frituur. IJs was yummie!!!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het eten is erg lekker.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdige bezorging, goede porties en bovenal gewoon lekker eten! Dit maakt vaker geen vlees eten zoveel gemakkelijker. Top! Wij gaan zeker vaker bestellen. ^_^

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was absoluut heerlijk! Vooral de burger een de brownie. Zoete aardappel frietjes iets aan de zachte kant maar dat is vaak zo bij zoete aardappel friet. Bezorging duurde wel lang (1 uur), hield wel goed afstand!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werden netjes gebeld dat het iets later werd. Maar alles was koud. Bitterballen zaten door de hele doos gesmeerd... Friet was koud en slap. Eigenlijk alleen de burger was oke.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, zeer

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de hotdog helemaal geweldig! Dit keer gevraagd of de saus apart kon zodat ik er zelf een beetje op kon doen. Eigenlijk heeft hij geen sausje nodig. De burger heeft een lekkere bite en vult behoorlijk. Dol op de grote plakken augurk.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 dutch weed burgers en deze waren heerlijk! De structuur en smaak van de burger zelf was perfect en broodje en extra ingrediënten vulden de smaak goed aan. Bezorger was snel en netjes. Bedankt!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd , lekker warm en heeeerlijk gegeten !😃

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De weedburger was heerlijk!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm geleverd zonder plastic! Alles was kleurrijk en lekker. De kinderen vonden de hotdogs super cool! Wat een feest om Mr Vegan in de buurt te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker eten! Ook heel snel bezorgd! Zoete aardappelfrietjes en de burger zijn mijn favoriet:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappelfrietjes waren heel slap, vet en ongezout. Burger was wel lekker, maar heb m een keer eerder gehad en toen zat er meer saus op en smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zeker een aanrader en we gaan zeker snel weer bestellen!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit, super snelle service. Zullen vaker jullie verrassende gerechten bestellen.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Geen feedback, houden zo!! We mistte servetjes om bij het smullen onze handen af te vegen:)

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht op de website een bepaalde tijd(18:30) van gewenste levering ingevuld te hebben, maar het werd direct geleverd. Op de bestelbevestiging staat "zo snel mogelijk". Ik weet niet waar het fout is gegaan, maar dat was het enige wat jammer was. Het eten was heerlijk!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en friet.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie bezorgtijd is echt zeer slecht daar kunnen jullie vast en zeker wel iets aan verbeteren. Langer dan een uur wachten en dan uiteindelijk een koude burger is gewoon zo enorm zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BLij verrast Wat een smaaksensatie! was erg sceptisch als vlees liefhebber Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel erg lekker!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes zijn moeilijk open te krijgen. Door uode mensen. Wat is de truck

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ontzettend genoten! De curry ballen waren top. Ook de burgers waren heerlijk. Toch vond ik het jammer dat er geen sushi rijst was gebruikt voor de poke bowl. De korte korrels met rijstazijn maakt het echt. Het was een 9/10 maar met sushi rijst 10/10!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de falafel bowl, Thaise curry, groenteballen en zoete aardappel, echt een aanrader!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed warm aangeleverd , zeer tevreden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle 3 de verschillende burgers besteld, om eens te testen. Werden snel gebracht, bezorger vriendelijk (en met de fiets, dat is een dikke +!) Burgers smaakte heerlijk, vooral de falafelburger!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger, iets te slap broodje, Lekkere kapsalon, Smeuige zoete aardappelsoep, Afgezien van alufolie milieuvriendelijke verpakking, Fijn dat plantaardig eten lekker kan zijn.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger, de hotdog en de frites waren heel lekker! Echt een aanrader. En de bestelling werd precies op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Wij gaan vaker bestellen

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, had zelf wat meer spinazie verwacht maar dat komt denk ik door mijn verwachtingen bij het lezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere dahl, prima zoete aardappelfriet, lekker snacken met uienringen, een kapsalon en een hotdog, en dat allemaal vegan. Bezorging netjes op tijd en met 1,5 meter afstand. Prima aanwinst voor Hilversum.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet gekregen wat ik besteld had... Ik had een weed burger besteld, maar een classic burger ontvangen. Jammer want ik hou niet zo van gebakken uien!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. We hadden de indian curry, Hamburg, kapsalon en een tempe bowl. We hebben heel goed gegeten en het was ruim voldoende!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was excellent. I am very excited to have a vegan take out place so close by. I loved both the kapsalon and the brownie. Delivery took quite a long time, but they called to warn about the delay, so that was OK!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel blij met dit plekje waar je gevarieerd en verantwoord kan bestellen. Ik ben alleen niet zo dol op zoeteaardappelfrietjes. Dus als daar nog meer variatie zit maak je me blij.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2 curry,s besteld en werkelijk heerlijk gegeten. Beiden curry,s smaken voortreffelijk en zijn vol van smaak. De andere gerechten komen zeker ook nog aan de beurt. Overigens is alles ook keurig verpakt als het thuis wordt bezorgd.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spicy hotdog was super! Echt heel lekker op een leuk broodje, ik zou deze graag weer willen bestellen binnenkort. De shoarma en sushibowl waren ook heel lekker, maar een beetje simpel. Bij de bowl miste ik echte sushirijst en soyasaus! Bij de shoarma miste ik een beetje de echte oude shoarma 'feel'. Zou kunnen liggen aan de saus? Verder wel heel lekker en zou het zeker aanraden.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een redelijke prijs.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammmmie!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee frietjes plus mayo, een burger ( alles erop en eraan) een sweet hotdog en uienringen plus saus. Het was heerlijk. De mayo was lekker en er was ruim voldoende. Het was best veel friet, heel fijn, en de burger en hotdog waren heel lekker. De hotdog was alleen niet heel erg warm. Heeft me er niet van weerhouden er van te genieten maar iets warmer zou nog lekkerder zijn geweest. En ik zou de saus wel apart erbij gehad willen hebben. De hotdog zelf was heel smaakvol, maar die smaak werd een pietsje overstemd door de smaak van het ( lekkere ) sausje.Broodjes om de burger en dog heen waren ook heel lekker. De uienringen waren top. En het sausje ook. Goeie ervaring. We gaan vaker bestellen.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles tot nu toe heeft heerlijk gesmaakt.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de grote van de gerechten zijn verrassend goed!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijkheid! Superblij met Mr. Vegan Foodbar.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 2 currys besteld. De ene was (bijna) koud, de andere was maar heel weinig. De smaak was verder prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk, we hebben meerdere gerechten van de kaart uitgeprobeerd. Geen bijzondere of innovatieve gerechten/ingrediënten, maar wel 'gewoon' lekker. Erg blij dat zulke vegan opties tegenwoordig te bestellen zijn in Hilversum. Met de bezorging ging iets niet helemaal goed, na een kleine anderhalf uur wachten hebben we toch maar gebeld. De communicatie aan de telefoon leek in onze optiek wat vaag en inconsistent. Ik deed de aanname dat de bestelling er misschien tussendoor geglipt was, maar dat de medewerker aan de telefoon niet durfde te vertellen dat het vergeten was. Persoonlijk waardeer ik radicale eerlijkheid naar gasten toe altijd het meest, maar mocht mijn aanname correct zijn, snap ik ook dat het in het moment soms te spannend voelt om zoiets toe te geven. Na het belletje was het eten er snel. Ik ga sowieso vaker bestellen :)

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De recepten zijn iets aangepast vergeleken met onze vorige bestelling en enorm verbeterd! We hadden de Java curry(de saté die erbij zit was echt ongelooflijk!😱 Die zou ik los willen bestellen als dat kon!) en Indiase curry, en die waren super lekker! De classic burger was heerlijk. De veggie balls ook lekker. En de tempeh bowl was ook super, misschien kan daar een betere dressing op, maar de smaken op zich en de tempeh vonden wij erg lekker.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger en zoete aardappelfriet met vega mayo waren heerlijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het eten kan ik kort zijn: het is onwijs lekker! Het 'vlees' lijkt net echt vlees, alles is super smaakvol en goede porties. De bezorging liet echter ruim 1,5 uur (!) op zich wachten. Ik snap dat het drukker kan zijn op een zon- of feestdag, maar 1,5 uur was wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al begin middag bestelling doorgegeven en een bezorgtijd van 19:00 gekozen, maar rond 19:30 was het eten er nog niet. Gebeld, en pas toen werd mijn bestelling gemaakt. Erg jammer, want daardoor konden we pas om 20:00 genieten van het eten. Bezorger was wel verzorgt en vriendelijk. Het eten daarentegen was top! Het zag er erg goed uit en smaakte heerlijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maakte het later bezorgen weer goed !

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij elke hap dacht ik echt: wauw wat lekker dit! En normaal ben ik dus echt wel een vlees/vis liefhebber. En die brownie...goddelijk!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten . Bij Java iets te weinig vleesvervangers , misschien om dat het zo lekker was. En boontjes te veel. India curry en kapsalon is een blijvertje. Vegan dochter had nog nooit zo’n lekkere kapsalon gegeten. Gaan zeker vaker bestellen. Succes

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een heerlijke maaltijd gehad. Een goede service en een fantastische kwaliteit eten.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De Thai Coconut curry & Tempeh Lover

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn, vegan! De Java curry was te pittig voor mijn smaak, maar het stond ook netjes op het menu dat het pittige boontjes waren. De vegan-sate bij de Java curry was wel erg lekker. De Indian chickpea curry was heerlijk. Netjes op tijd bezorgd, ook fijn. Aanrader!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijkheden allemaal!! Wij hebben ontzettend zitten genieten en hadden zelfs nog over voor de volgende dag. Toen weer enorm genoten! Fijn dat jullie om de hoek zitten...en gevaarlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes aangegeven wanneer ze onderweg waren en optijd. Ik heb heel lekker gegeten. Echt een aanrader!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede site, levering exact op tijd. Bowl en burger wat flauw van smaak en falafal echt te droog.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker, zo fijn, eindelijk goed vegan eten in Hilversum!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch eten heel lekker en snelle service. De brownie was de lekkerste die ik ooit heb gegeten en de vegan kapsalon fantastisch

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super lekker en goed warm bij de levering. De kaart is divers, genoeg keuze. Vind het fijn dat er een vegan/vegetarische variant is op het vlees of vis variant. Ga zeker vaker eten bestellen en raad Mr. Vegan Foodbar bij familie en vrienden aan.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoete aardappel Friet en classic burger waren super lekker. De groenten in Tempah lover was een beetje flauw maar we hebben er wel van genoten. We komen zeker nog een keer terug.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten snel bezorgd! Stoofvlees ontzettend lekker, alleen de sperziebonen ontzettend bitter. Helaas niet opgegeten.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 minuten het eten op tafel en bijzonder lekker gegeten. Zeer tevreden!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling liet bijna een uur op zich wachten. Een telefoontje was op zijn plaats geweest, maar het lange wachten werd uiteindelijk beloond met heerlijk eten! Goede porties en alles lekker vers! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en voor mij als grote eter was het hoofdgerecht ook voldoende (Thai curry). Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk dat we konden uitproberen met 15% korting! We hadden uienringen, java curry en indian curry. Uienringen en saus waren superlekker! Het bakje saus is wel erg groot, we hadden nog geen kwart gebruikt. Java curry: Mijn vriend vond de vegan sate erg lekker, en jammer dat er niet iets meer van bij zat (waren 5 stukjes denk ik?). Indian curry: De rijst die ik kreeg had een soort bruin/grijzig laagje op een paar plekken. Misschien aangebakken in de pan? Dit deel heb ik weggegooid. Ik vond het verder best lekker, maar van mij mogen er meer kruiden in een 'kruidige curry'. Ook zou ik zelf misschien nog kokosmelk o.i.d. toevoegen om dit recept iets smeuiger te maken. Wat we verder fijn vonden is dat we een goede hoeveelheid groenten hebben gegeten met deze gerechten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Curry was lekker, maar bij de falafel bowl was er geen dressing, dus smaakt niet zo veel.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker! Ik heb gebeld of het eten om 18:30 bezorgd kon worden ipv 18:45 uur. Aan de telefoon werd bevestigd dat het eten om 18:30 uur werd bezorgd. Het eten werd toch bezorgd om 18:45 uur. Dat was wel een beetje jammer.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt boven verwachting! We hadden verschillende dingen besteld zoals de burger, kapsalon en Thaise bitterballen en het was allemaal even heerlijk! Echt genieten en voor herhaling vatbaar. Kan het iedereen aanbevelen. Ook de levering was snel en je krijgt netjes een mail als ze onderweg zijn wat ook erg prettig is.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat we besteld hadden was heel erg lekker en het zag er ook goed uit, leuk ook die gekleurde broodjes bij de burger en de hotdog. Misschien is het in de toekomst nog mogelijk om naast de zoete aardappelfrietjes ook 'gewone' frietjes te bestellen, dat zou ik persoonlijk fijn vinden

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beslist een aanrader!!! Heerlijk gesmuld van de burgers, bitterballen en uienringen! Zo fijn dat er nu in Hilversum plantaardig gesnackt kan worden!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, precies op tijd geleverd en Vegan. What's not to love

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onwijs lekker! Een aanrader en kan niet wachten meer uit te proberen van de menukaart. Het eten was onwijs vers, goed op temperatuur na bezorging. Netjes verpakt. Het bezorgen liep erg uit, maar dit was duidelijk gecommuniceerd. Het was dan ook de eerste dag en daar was begrip voor. Met nogmaals netjes de excuses van de bezorg jongen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse, royale gerechten. Aanwinst voor Hilversum!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede kwaliteit, eerlijke porties, vers en smakelijk. Welkom en succes met de start :)!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon gegeten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst in Hilversum!!! Heerlijk gegeten en wat een royale porties ook! Op de afgesproken tijd bezorgd. Top!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, kruidige en gevarieerde maaltijden! Tijdstip bezorging werd niet helemaal gehaald, maar het eten maakte alles goed!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze nieuwe foodbar in Hilversum is echt een aanrader! Voor de eerste keer besteld en de gerechten waren fan-tas-tisch, van de vegan bitterballen, curry's, burgers en bowls, we hadden van alles wat bestelt en waren bijzonder verrast! Deze tent is echt uniek, omdat een soortgelijk concept nog niet bestaat in het Gooi. Ontzettend tevreden met alles wat we hebben gekregen en we zullen zeker weten snel nog een keer bestellen!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. De bezorging was ruim 40 min te laat. Maar op zo'n 1e avond ook allemaal nog wennen. Wel jammer dat mijn beloofde bonus drankje ivm die late bezorging er niet bij zat 🤔 maar ik ga zeker nog eens bestellen

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het gerecht mag best een eiwitbron als vleesvervanger, zoals tahoe of tempe. Want 5 cashewnootjes vind ik dan wat mager. De smaak was prima. Aluminiumfolie vind ik niet echt passen bij een vegan foodbar. Zoo slecht voor het milieu! Voor de rest heeeeelijk gegeten en lekker op tijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het eten fantastisch smaken. De hotdog was super, en de burgers waren top. Alleen vonden we de kapsalon een beetje ongebalanceerd. Zoete aardappelfrites waren heerlijk, maar er was niet veel "shoarma", groenten en kaas erop. Voor 11,50 verwacht ik wel een grote portie die 7,50 zou kosten bij de Turk. We zouden graag meer vleesopvolgers hebben gezien erop voor die prijs. Bedankt voor de lekkere gerechten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was uurtje later door de drukte maar er werd gebeld vandaar dus toch de 5 sterren. Ik had een vegan kapsalon en die was ontzettend lekker en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn partner een Java curry, de tempé erg lekker de gekruide boontjes lagen in een goed gekruide saus helaas waren de boontjes zelf te hard en hadden een bittere nasmaak. Deze klacht is erg netjes opgelost en wij komen hier zeker terug!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de curry met kikkererwten zat geen enkele kikkererwt! En de Java saus had helemaal geen lekkere smaak. Algemeen weinig groeten en veel saus, niet voor herhaling vatbaar.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Echt lekker, gezond en goede ingrediënten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker. Echt heel erg de moeite waard en waar voor je geld.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke falafel bowl met precies voldoende dressing die ook heerlijk van smaak was. Binnenkort andere gerechten proberen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten - aanwinst voor de vegan community in Hilversum!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een proefdraai avond en daardoor was mijn bestelling een uur te laat. Kan gebeuren bij het opstarten en hopelijk gaat het straks beter. Het eten was het wachten waard, alles was HEERLIJK! Ik ben geen vegan/Vega, maar voor de afwisseling ga ik dit vaker eten...echt heel erg lekker.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Heerlijke hamburger en curry!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanwinst voor Hilversum!!