Beoordelingen van Mr. Vegan Foodbar Hilversum

Recente recensies

5.0
julie-anne de Roeck
25 januari 2022

Heerlijke soep

Mike
25 januari 2022

Was voor mij de eerste keer was zeer lekker zeker een aanrader !

Sanne
25 januari 2022

Altijd snelle bezorging en heerlijk eten!

Anne
22 januari 2022

Het was weer heerlijk en warm thuis bezorgd. En zelfs nog een deel van de poke bowl over voor lunch vandaag. Dus ook genoeg!

S
22 januari 2022

Duurde een uurtje voordat het er was dat ben ik niet gewend

Nk
22 januari 2022
Lies
21 januari 2022
Jake
21 januari 2022
Lisa Steltenpool
20 januari 2022

Altijd heerlijk eten! Ook niet-vegan gasten zijn altijd enthousiast ☺️

Margo Bakker
16 januari 2022

Altijd goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
16 januari 2022
Carina
16 januari 2022
Sandra
15 januari 2022
Sandra
15 januari 2022

Altijd lekker

Judith
13 januari 2022
van Ek
13 januari 2022

Erg lekker! Maar de desserts vergeten, ik zal morgen hierover nog even bellen of langskomen!

Ally
12 januari 2022

Kapsalon is zo lekker!!

Aa
12 januari 2022
Ralph
10 januari 2022
Jacomijn Prince
10 januari 2022

Ik heb Thai gekregen i.p.v Red Lentl Dahl wat ik besteld had. Was wel erg pittig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
10 januari 2022

Karig beleg broodje burger.. Wel knapperige burger... 3x ingepakt in n tasje.. Megaportie zoete aardappel patat.... da's wel fijn..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annie
9 januari 2022

Snel besteld, snel bezorgd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 januari 2022

Altijd weer lekker, bereid door aardige mensen!

Martijn
7 januari 2022
Krista
6 januari 2022

Heerlijke Gooise burgers. Fijne patatjes, vooral de zoete aardappel! Onze bestelling was er super snel. Ondanks dat de toetjes vergeten waren werden deze super snel nageleverd! En waren heerlijk. Snickerstaart! Aanrader ook!

R Spier
6 januari 2022
A
5 januari 2022

Lekkerste burger ooit

Carin Hartog
5 januari 2022

Voor elk wat wils: pokebowl, burgers en curry, en wederom heerlijk gegeten. Fijn dat er ook goed gebakken 'gewone frieten' bij kunnen!

Alexandra Nagelkerke
5 januari 2022

De smaak van de Gooische Burgers en de zoete aardappelfrietjes was heerlijk, maar net als vorige keer was het eten net iets te koud.

Jake
3 januari 2022
Chantal
2 januari 2021

Lekkere snacks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
1 januari 2021

We hadden onze kapsalons besteld zonder vegan kaas, maar helaas zat dat er wel op bij die van mij. Verder is het altijd goed en heel lekker.

Dwayne
31 december 2021

Razendsnelle bezorging, lekkere burgers en mooi spaarsysteem. Ook regelmatig acties via social media

Boor
30 december 2021

De rendang was heerlijk, spinaziesoep ook!

Irene
30 december 2021

Heerlijk die burgers van de Mr. Vegan Foodbar!! En de bestelling werd vlot geleverd :)

Bram
28 december 2021

Bestelde eten was erg lekker! Hadden gekozen voor Future-burger en Temped-bowl. Gekozen voor afhalen en het was mooi op tijd klaar.

Sanne
28 december 2021

Was het lekker, mooi verpakt en snel bezorgd. Ik ga zeker nog eens bestellen

Carina
24 december 2021

De vegan kapsalon was vers en heerlijk van smaak. Een echt smaak explosie in je mond. De kokus curry was ook heel lekker van smaak .

Tim
24 december 2021

Heerlijk!

Jan Willem
23 december 2021

Heerlijke curry's ; bezorging stipt op tijd

Bee
23 december 2021

Was weer heerlijk !

Laura
21 december 2021

Snel en super lekker

Saskia
20 december 2021

Wanneer jullie het druk hebben is het goed de klant te laten weten dat het even kan duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dieuwertje
20 december 2021
Ingrid
19 december 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien van der Veen
17 december 2021

Gisteren heb ik genoten van het eten, het eten geniet ik altijd van jullie!! En ik kan nooit kiezen wat ik wil eten, zo lekker is het!

Isabeau
17 december 2021

Sarachi mayonaise ontbrak bij de uienringen. Kwam minder warm aan dan eerdere keren. Verder weer erg lekker

Marie-Therese Feringa
16 december 2021

De bestelling kwam snel aan en was nog goed warm. Heel smakelijk gerecht ! Ook de bananencake was prima.....ga zo door !

Arne
13 december 2021

Burger was ok, kapsalon erg lekker en friet ook. Geen drinken meegeleverd bij het menu helaas...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
12 december 2021

Heerlijk gegeten van de Smokey burger, de BBQ chicken burger en de kapsalon. Porties waren meer dan voldoende. Bedankt voor onze heerlijke maaltijd én de extra sinaasappel brownie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christie
12 december 2021

Eten was prima maar veel te laat en meerdere dingen vergeten. Op zich redelijk vlot geleverd na een telefoontje maar blijft knullig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Viktória
12 december 2021

Always tasty and healthier food.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincenzo
11 december 2021

Heel erg lekker. De wachttijd was erg lang, maar dat lijkt me een goed teken, en we kregen er daarvoor (zonder te vragen of klagen) extra een heel lekker chocolade dessertje bij! De frites zijn ook echt de lekkerste die ik ooit heb gegeten! Overigens heb ik nog een heel goed idee voor op de kaart, wat hier thuis echt een enorme hit is, mochten jullie interesse hebben kan ik het zeer eenvoudige receptje wel delen!

Lex
11 december 2021

Zoals altijd erg lekker maar helaas wederom niet goed warm (de soep wel overigens). Het is ook lastig met Hilversum Zuid naar Hilversum Noord. Maar hopelijk komt er verbetering in!

Sonja
10 december 2021
M.s
8 december 2021

Smaakvol, vers eten en snelle bezorging. Nu een aantal keer besteld en wij zijn fan!

Matthijs
7 december 2021

5 reeten!

Gabrielle Davidson
7 december 2021

Erg lekker! Enige tip, de cashew noten apart aanleveren want die waren erg slap. Verder top.

Floor
7 december 2021

Echt heerlijk!

Elien van der Veen
5 december 2021

Bestelling was er heel snel, heel fijn. Ik heb genoten van het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
5 december 2021
Amanda
5 december 2021

Heerlijk gegeten en super bezorging. Een klein (persoonlijk) verbeterpuntje de koude gerechten mogen iets meer op kamertemperatuur geleverd worden. Het koude gerecht was iets minder prettig eten doordat het zo koud was!

Ninka
4 december 2021
Emiel
3 december 2021

Eten was heeeerlijk! Op het eerste oog lijken sommige dingen wat prijziger, maar de porties zijn groot. De bezorging duurde net iets aan de lange kant, maar met de huidige maatregelen zal er wel extra besteld worden. Al met al enorm tevreden!

Anja Pons-Ponsen
3 december 2021

Zoals ik telefonisch al meldde: bij de curry maaltijd zat helemaal GEEN saus. Vorige keer een heel klein BEETJE en de keer daarvoor heel VEEL (kokosmelk): hetgeen ik wilde omdat ik het geheel wat minder pittig wil en dat alle 3 de keren ook heb aangegeven. Dus graag volgende keer MEER kokosmelk als ik om minder pittig vraag. Dank u!

Gert van den Heuvel
1 december 2021

Snelle levering en heerlijk eten! Top!

Melissa
29 november 2021

Binnen 45 min geleverd (top!), heerlijk eten, wel wat lauw. Zeer grote porties friet!

Mau
29 november 2021

De levering was 5 min later dan gepland. Best ok dus. De zoete aardappel fries hadden iets warmer & knapperiger gemogen, maar weer lekker. De avocado fries en Thaise bitterballen waren zeer goed! Enige minpuntje … We hadden knoflooksaus bij de zoete aardappel fries besteld, plus een extra truffelmayo. Dit is niet geleverd. Wel 2x saus, maar 1x knoflook. Denken we, maar misschien was het de truffel. De smaak was niet duidelijk. En de andere was gewone mayo. 100% geen truffel of knoflook saus? Maar blijft zeker voor herhaling vatbaar.

A. Van Spellen
27 november 2021

Top dat er een vegan restaurant in de buurt zit, heel blij mee!! Maar wat betreft de kapsalon: daar mag wat mij betreft veel meer sla, komkommer en tomaat in. Vond de verhouding met patat, shoarma en groenten niet zo best, maar dat is persoonlijk natuurlijk

Ad
27 november 2021

Heerlijke burgers!!! Gasten proefden niet dat het geen vlees was 👌🏻Volgende bestelling de rest van het menu proeven.

Naomi
27 november 2021

Bezorging precies op tijd en eten was héérlijk! Echt enorm van genoten.

Marije
26 november 2021

Beste burgers ooit! Juist ook als je vleeseter bent

Daphne
24 november 2021

Altijd lekker en snel!

Sacha Knoop
24 november 2021

Het was weer heerlijk!

Ben
22 november 2021

Top. Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
21 november 2021
N K
21 november 2021
MR
20 november 2021

Top!

Helma
18 november 2021

Bezorging prima op tijd en het eten was weer heerlijk !

Ralph
17 november 2021
Elien van der Veen
17 november 2021

Eten was heerlijk! Mijn zus vond het te pittig, hihi, maar dat wist ik natuurlijk ook niet.

Sacha Knoop
16 november 2021

Alles was echt heerlijk!!!!

Barbara
16 november 2021

Heel heel lekker! Gaan we zeker vaker doen 😊

Cynthia
15 november 2021

Super lekker eten en zeer vriendelijk personeel.

Peter
15 november 2021

Prima eten, snelle bezorging. Verbeteren: eten was afgekoeld. Geef (tips) voor opwarmen.

R
15 november 2021

Heel fijn dat jullie helemaal in de B’meent leveren, maar het eten was niet heel warm meer. Smaak was verder goed vooral de Snickers cake!

Ben
15 november 2021

Ik sta elke keer weer versteld van de kwaliteit. Deze keer een burger besteld, en ik kan me haast niet voorstellen dat die veganistisch/vegetarisch zijn. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
12 november 2021
Erik
12 november 2021

Vaak erg lekker bij jullie maar dit keer viel de bestelling tegen, voornamelijk de tijdelijke BBQ Chickn burger. Wat een inspiratieloze burger met en droge pita, kwak bbq saus en een verlept blaadje sla, het burgertje zo hoog dat je je afvraagt hoe je het in je mond kunt krijgen. De volgende keer neem ik wat anders!

Karen
8 november 2021
michael steinau
5 november 2021

heerlijk eten, goede service... een aanrader

Els
5 november 2021
Nanette
4 november 2021

Heerlijk was de curry... en ook de 'gewone' friet ging schoon op! En mijn zoon smulde van zijn dubbele hotdog! We bestellen zeker nog eens!

Anoniem
2 november 2021
jammarijt@kpnmail.nl
31 oktober 2021
Pq
29 oktober 2021

Ik vind jullie Curry’s altijd heerlijk, de Halloweenpasta viel wat tegen. Was te lang gekookt, beetje papperig. Ook teveel in het doosje. En beetje weinig champignons. De gehaktballen waren lekker.

Karen
29 oktober 2021
Michelle
28 oktober 2021

Heerlijk weer! En snel bezorgd. Top

Ben Toller
26 oktober 2021

Super lekker. De bitterballen waren veel lekkerder dan de vlees bitterballen die ik vroeger at. Ook de curry was fantastisch.

Tineke de Blauw
26 oktober 2021

De linzencurry was hemels!!! En binnen 20 minuten bezorgd door een hele vriendelijke jongen. Zeer goede eerste indruk!

Bosscher
26 oktober 2021

We bestellen vaak, maar deze keer viel tegen. De bezorging duurde lang (35 minuten onderweg) dus het eten was bijna helemaal koud. Ook was de opmerking niet meegenomen, dus zat er tomaat op beide burgers, wat een allergie is in dit huishouden helaas…

Helma
26 oktober 2021

Heerlijke maaltijd en super snel geleverd.

Charlotte
25 oktober 2021

Lekker, maar jammer dat de hotdogs weer koud waren :(

Nina
25 oktober 2021

Snelle levering en bitterballen zijn heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

david
24 oktober 2021

weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten!! Dankjewel

Jansen
23 oktober 2021

Bliksemsnel bezorgd < 10 minuten nabij Mediapark…! Heel fijn. Gerechten heerlijk, de zoete aardappel frites vonden iets te taai/compact. Maar de normale frites verrukkelijk. Heel blij met Mr. Vegan

Mariska
22 oktober 2021
Ruud
22 oktober 2021

Vers, warm en op tijd!

Esther
21 oktober 2021
E.
16 oktober 2021

Future burger weer heerlijk! Als altijd. Echte aanrader! Bezorging zeer punctueel en vriendelijk! De avocado frites vond IK niet bijzonder helaas... Wél goed knapperig korst maar ik proefde niet zozeer de avocado. Deze bestel ik dus niet meer.

Matthijs
12 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Annemieke
12 oktober 2021

De future burgers waren, voor geoefende pittig eters, echt te heet. Op de site staat 1 pepertje om aan te geven dat het pittig is, maar dat hadden wel 3 of 4 pepertjes mogen zijn om de smaak juist aan te geven. Wij zullen die niet meer bestellen.

Amy
11 oktober 2021

Wij hebben heel erg genoten van het eten en ze kwamen ook netjes op tijd. Ik ga 100% weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
11 oktober 2021
Ferdinand Van de Koppel
9 oktober 2021

Wederom helemaal top en wat fijn dat dit concept in t Gooi zit waar toch relatief weinig goede vegetarische mogelijkheden zijn. Jammer dat als we in Naarden aankomen het sinds net niet meer echt lekker warm is.

Jurjen Worp
9 oktober 2021
Sandra
8 oktober 2021

Heerlijke, verse gerechten! Veel keus. Voor herhaling vatbaar, ga zo door!

Merijn
6 oktober 2021
Patrick
6 oktober 2021

Het eten is heerlijk maar we hebben bijna 1,5 uur moeten wachten voor de bestelling werd geleverd. Dat was waardeloos!

Tara
5 oktober 2021

Bezorging was mooi op tijd. Hamburger en brownie waren beide verrukkelijk.

Sanne
5 oktober 2021
Anne
4 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Super lekker sausje op de burger, verse knapperige frietjes en een goed gevulde tempeh bowl. Wij zijn fan!

Tim
3 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
3 oktober 2021

Supersnel, erg klantvriendelijk en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
3 oktober 2021
Walter Leemhuis
2 oktober 2021

het eten was heerlijk. Wel pas na een uur en 45 min bezorgd ongeveer. Wel een aardigheidje meegegeven als compensatie, maar had liever mijn eten tijdig.

Jurjen Worp
2 oktober 2021

Zalige vegan burgers, áltijd zijn ze lekker!

Marije
30 september 2021

De veganistische burgers zijn beter dan menig echte hamburgers! Elke keer weer smullen.

Janine
28 september 2021
van Houten
27 september 2021

Zoals altijd lekker snel en goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
26 september 2021

Het eten was echt niet verkeerd qua smaak. Echter, de hotdog was gewoon koud toen het eten (toch snel) geleverd werd. Dat is dan wel echt zonde als eerste kennismaking.

Vincenzo
26 september 2021

Vrijwel elke bestelling wordt het bestek vergeten, ondanks dat ik dat aanvink. Wel wordt het dan weer snel opgelost, en kreeg ik ook een extraatje. De frites waren dit keer ook niet goed gebakken. Meestal is de kwaliteit echter prima.

Sandra
25 september 2021
C. Fisser
25 september 2021

Het was weer een fijne maaltijd. De kwaliteit van het eten is fantastisch. Dat is het al een tijdje! Voor herhaling vatbaar.

B.
24 september 2021

Heerlijke burgers en frites op tijd bezorgd. Goed begin van t weekend !

Anoniem
22 september 2021

Heerlijk eten. Zoete aardappelfriet was heerlijk krokant. Qua burger lijkt het ons een lekker idee om de burgerbroodjes licht te roosteren zodat ze iets steviger zijn.

Anoniem
20 september 2021
Thecla Dekker
20 september 2021

Smaakte heel bewerkt allemaal. Broodjes ook van slechte kwaliteit. Zoete aardappel patat wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
19 september 2021

Ik heb dit al eerder aangegeven; de bestelling komt nooit goed warm aan. Ditmaal was ook de kaas totaal niet gesmolten. Dat is jammer. Verder is het prima.

Kiki
18 september 2021

De Thai curry en de Dahl gegeten, met de sticky tempeh. Heerlijk!

Marije Northolt-Oudendijk
17 september 2021

Heerlijk eten, grote porties, vriendelijke en tijdige bezorging. Dit doen we heel graag nog een keer!

Jurjen Worp
16 september 2021
Lot
16 september 2021

Zoete aardappel frietjes waren koud en slap. De bitterballen waren echt super!

Daphne
14 september 2021

Het eten is altijd smaakvol, voldoende en de levering is snel en de medewerkers vriendelijk! Aanrader voor vegans en niet vegans!

Joanne
13 september 2021

Heerlijke burger (Future)! Jammer dat de geur van de (smakelijke) augurken zo lang te ruiken is aan je vingers, haha, maar zeker voor herhaling vatbaar, mmmmm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien van der Veen
13 september 2021

Het eren was heerlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
12 september 2021

Wederom super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
12 september 2021
Nathalie
11 september 2021

Heerlijke burger en supersnelle vriendelijke bezorging

Sylvie Martin
11 september 2021

Precies op tijd geleverd en het eten was superlekker.

Jansen
11 september 2021

Het was weer uitstekend, alsmede de service.

Sandra
7 september 2021

Altijd heerlijk eten! Helaas was het broodje de laatste keer niet zo warm. Dat was jammer. Maar normaal gesproken komt alles goed warm aan!

Jan
5 september 2021

Super salad bowl en heerlijke zoete aardappelfriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
4 september 2021

Friet koud,verder heerlijk

Serge 't Hoen
1 september 2021

Heerlijke kapsalon besteld en glutenvrije brownie! Genoten!

Anne
31 augustus 2021
Jan
30 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jocelyn
27 augustus 2021
Beau
26 augustus 2021
Gert Jan
26 augustus 2021

Heerlijk, top speed bezorging! 👍

C
26 augustus 2021
Demi
23 augustus 2021
A.S.K.
21 augustus 2021
Matthijs
19 augustus 2021

Altijd mega tevreden, maar deze keer was matig. Taaie futureburger, broodje van de kipburger was boven warm, onder koud en musshy cheesefries met kneiterharde grote stukken bacon er in. Kan gebeuren natuurlijk, en we bestellen volgende keer weer net zo lief, maar dacht het toch even te melden. Jullie zijn toppers

Dennis
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging.

Elmy
18 augustus 2021
Marielle
18 augustus 2021
Elien van der Veen
18 augustus 2021

Het was heerlijk, had iets teveel besteld. Nokje vol zat ik, volgende keer bestel ik dus minder.

Martien
17 augustus 2021

Lekker, zeker de (kip)burger is een aanrader. De porties zijn misschien wat (te) groot.

Natasja
16 augustus 2021

Was heerlijk, zou het wel heel erg fijn vinden als jullie ook Bioligische producten zouden gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m
13 augustus 2021
Sharon Wolff
12 augustus 2021

Wederom weer héérlijk! De tomatensoep viel ook erg in de smaak bij mijn zoontje van 5 :)

Coert
11 augustus 2021
Peter
11 augustus 2021

We zijn vaste klanten, maar dit keer was het wel heel slecht. We kregen slechts de halve bestelling (betaalden wel de hele) en toen we daarover belden, was het commentaar eerst 'ja, dat was uw eigen fout' (hoe dan precies?) en daarna 'nu staat alles al uit, dus helaas'. Heel slecht om je eigen fout niet op te lossen, maar het probleem van je klant te maken. Jammer.

Robin
6 augustus 2021

De eerste keer dat mijn beste vriendin en ik hier wat hebben besteld en wat zijn wij blij verrast. Mijn bestie is al een flinke tijd vegan en ik begin ook steeds meer vegan te eten. Maar zo lekker als dat t hier is, wordt het wel heel makkelijk om vegan te eten. Zelden zo een lekkere (kip)burger gegeten. Zelfs vergeleken met vlees. En mijn bestie had de shawarma, die was ook echt uitmuntend. Helemaal met die heerlijke knoflooksaus. Echt een aanrader en we gaan hier zeker vaker bestellen. Bezorging was ook top trouwens!

Emilie
6 augustus 2021

Twee keer besteld in één week, beide keren supersnelle levering en heerlijk gegeten!

Annemijn
5 augustus 2021

Mijn Sushibowl was goed, alleen mijn vriend vond de Gooische Burger wat smakeloos. Bezorger was vlot en vriendelijk.

LaurA
2 augustus 2021

Heerlijk eten en de bestelling was snel geleverd! Echt top!

Steffan
31 juli 2021

Heerlijke burger! Keuze tussen wit of volkoren broodje zou nog een tip zijn. Frietjes waren ok, mogen iets langer gebakken worden.

Sharon Wolff
31 juli 2021

Altijd heerlijk eten!

Patricia
30 juli 2021

It took over an hour for the food to arrive and when it did it was cold. Very disappointing.

X
29 juli 2021
David
27 juli 2021

Lekker Lekker & Lekker!!

Wendy
26 juli 2021

Snel bezorgd....in deze regio sowieso de beste! De Dahl al zo vaak besteld maar ook de humoes burger...out of this world!

Steven
26 juli 2021

Wederom helemaal fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miran
26 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk en supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
24 juli 2021

Altijd lekker!

Jelmer
23 juli 2021
Victor van Dijk
23 juli 2021

Superfood! Heel erg van genoten

Evelien Drop
23 juli 2021
anoniem
21 juli 2021

Sindskort ontdekt en wat een fantastisch alternatief voor de standaard snacks. Burgers zijn heerlijk, zoete aardappel friet ook, eigenlijk alles top tot nu toe. Textuur & smaak van de vleesvervangers bijna niet van echt te onderscheiden.

Victor van Dijk
20 juli 2021

Heerlijke, grote Falafel bowl 2.0 met Zoete aardappelfrites (plus Vegan mayo), Soof Lemon & Mint en Vegan ijs (Montogmery's Maple & Pecan) als toetje! Dikke aanrader!

Stefana
18 juli 2021

Delivery was very quick and the food was absolutely amazing! It will not be the last time we order from here!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
18 juli 2021

Het eten was werekelijk heerlijk. Snel en keurig geleverd. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
18 juli 2021

Heerlijke vegan kapsalon, goed gevuld en ook lekker dat je met zoete aardappel friet kan bestellen. De uienringen zijn sowieso top met een goed sausje. Vriendelijke bezorger.

Chantal
17 juli 2021
Wilke
15 juli 2021

wat een verschrikkelijk heerlijke hamburger en patat zeker voor herhaling vatbaar

Lam
15 juli 2021

Over heerlijke & spicy hamburger! Patatje Rendang ook heerlijk.. Enige minpuntje: 45min tot uur wachten bij bestelling.

Krista
15 juli 2021

Heerlijke burgers. Ook de uienringen, zoete aardappel frietjes waren fijn. De gewone friet was niet zo gewoon, ook verse aardappel slices, met knapperig korstje, ook heerlijk. Wij gaan zeker alles van de kaart proberen! Tot de volgende keer.

Senem
12 juli 2021

Sticky tofu is te hard en zwart, salade is te koud, saus niet passend bij de bowl. Thai curry is ook niet zo op smaak, en sticky tofu past niet bij de curry en smaakt echt niet lekker.

Jan
11 juli 2021

Heb er weer van gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christie
11 juli 2021

Hamburger was koud terwijl de rest wel warm was..? De soep moet echt beter gepureerd worden. Zaten te veel harde stukjes in. Was de hele tijd een soort van takjes uit mn mond aan het vissen... niet heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dwayne
10 juli 2021

Snelle levering en lekker eten, zoals altijd!

Anita
10 juli 2021

Lekker hoor! En gezond. Ik ben blij

Sandra Andringa
9 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Ilse
8 juli 2021

Bezorger had mijn bestelling bij de verkeerde gebracht maar dit was snel opgelost. Het eten was heerlijk. Ga zeker vaker wat bestellen.

Johanna
5 juli 2021

Alles top!!!

Roos
5 juli 2021
Mk
4 juli 2021

Als altijd super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Staal
3 juli 2021

Saus vergeten bij de kapsalon, verder alles top

Martijn
3 juli 2021

Wederom topservice! Heerlijke maaltijd en erg snel geleverd

conny
3 juli 2021

Uitstekend en goed verpakt en super lekker. Bezorging prima.

Anne
2 juli 2021

Heerlijke Thaise en Indiaase curry. Goed heet (qua temperatuur). Stipt op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Marieke
2 juli 2021
Roos
1 juli 2021

supervers en superlekker en ook nog gezond. Beter kan niet

Antoinette
30 juni 2021

Prima en verantwoord eten en snel bezorgd!

Linde
30 juni 2021

Super! Zo fijn om als veganist ergens gewoon uit alles van de kaart te kunnen kiezen. En lekker zeg!!

Laura
29 juni 2021

Super lekker as always en top bezorging!

Celine
27 juni 2021

Superlekker! Alleen de friet kan beter, niet lang genoeg gebakken en komt elke keer slap aan. Verder ga zo door 😌

MA
26 juni 2021

Excellent food, fast delivery.

Fedde en Lot
26 juni 2021

Wederom ontzettend lekker gegeten. De Future burger is echt een aanrader, maar ook de Dahl en alle bijgerechten zijn super lekker. Aanwinst voor Hilversum.

Oene
25 juni 2021

geweldig eten

Victor van Dijk
24 juni 2021

Heerlijk, puur eten! (Wortelgember soep + Thais + kwarktoetje)! Aanrader :-)

Elmy van Not
23 juni 2021

Ik vond het jammer dat de keuze gisteren beperkt was en mijn eigenlijke keuzes niet meer te bestellen waren. Bovendien bleek na bezorging een van de bestelde maaltijden er niet te zijn (tweede keer dat dit gebeurt in korte tijd) maar gelukkig was het weer snel opgelost. En de kwaliteit was uiteindelijk zoals altijd weer prima, we hebben weer genoten 😋

Sebas
22 juni 2021

Eten prima, bezorging prima, niks op aan te merken.

Joanne
22 juni 2021

Heerlijk (en) vegan en stipte vriendelijke levering. Works every time!

Bas
22 juni 2021

Mooi op tijd geleverd en fijn dat je een bericht krijgt als de bestelling onderweg is. Wederom heerlijk gegeten.

Angelique
22 juni 2021

Heerlijk gegeten! Eten kwam snel was nog heel warm. Zeker het aanbevelen waard :)

Johanna
20 juni 2021

Heerlijk gegeten!! En vlotte bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
20 juni 2021

Excellent food.

Anne
18 juni 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd! Onze favorieten zijn de zeewier burger, de cheezy fries en de teriyaki noodles sticks. Het eten is er ook altijd snel en komt goed verpakt en warm aan.

Inge
18 juni 2021

Heerlijk gegeten en zeer snelle en vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Johanna Fuhri
17 juni 2021

Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Hele vlotte vriendelijke bezorging.

Spar
15 juni 2021

Altijd heerlijk! Vandaag wel vreemd dat de tomaten-basilicum soep juist vol peterselie zat ipv basilicum (hou ik niet zo van) en de zoete aardappel patat had langer mogen bakken (was slapper dan normaal) maar verder heerlijk als altijd!

Ria
14 juni 2021

Wij hebben HEERLIJK gegeten De java curry zag er erg lekker uit , maar zou voor mij te pittig zijn .

Caroline
13 juni 2021

De bestelling kwam snel, warm, netjes verpakt en rook heerlijk Super lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maren
13 juni 2021

Zoals altijd erg lekker! We bestellen altijd met plezier bij jullie en zijn blij met jouw eten dat met liefde bereid is en gewoon bijzonder :). Ga door met het goede werk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francesca
13 juni 2021

Excellent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Branko
13 juni 2021

Het eten is erg lekker en de chocolate sinaasappel brownie is belachelijk lekker.

Eric
13 juni 2021

Redelijk snel bezorgd en lekkere vegetarische maaltijd

Joey
11 juni 2021

Wij eten eigenlijk nooit vegan, maar dit was onze eerste keer, en dit was echt FANTASTISCH! Het feit dat het eten vegan is merk je eigenlijk niet, en dit is een van de grootste concurrenten van de ‘standaard’ foodketens! Dikke 5 sterren :)

Joep
11 juni 2021

Inmiddels meerdere malen besteld hier, elke keer heerlijk eten. Geen idee waar jullie alle vega zooi van maken, maar het is potverdomme heerlijk!

Chantal
11 juni 2021

Lekkere juicy burger en de beste zoete aardappel frites!

Tessa
10 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Had voor mijn vriend de pokebowl sashimi besteld en vroeg achteraf wat hij ervan vond. Hij had geen idee dat het vegan was, zo goed. Rendang heb ik bij jullie beter gehad. Patat was slap en lauw maar de smaak was top.

H. Rijvers
6 juni 2021

Lekker eten ! Jammer dat de Nacho's door de kaassaus erg nat en slap werden. Verder genoten van het eten !

Charlotte
5 juni 2021

Al meerdere malen bij Mr Vegan Foodbar besteld en elke keer heerlijk gegeten. Eten wordt goed maar in duurzame verpakking verpakt en is altijd nog goed op temperatuur. Bezorging is vlot en de bezorger is vriendelijk.

Arnaud
5 juni 2021
Fritjof
5 juni 2021

Heerlijk zoals altijd!

Bas
5 juni 2021

Super lekker eten en goede service

Kapsalon eter
5 juni 2021

De vegan kapsalon was klein, voor 11 euro had ik wel wat meer verwacht. Mijn advies is dan ook Om niet te zuinig te doen voor zo’n hoge prijs. Verder was de kwaliteit wel goed

Jurjen Worp
4 juni 2021

Absoluut top! Smaakvol, origineel en vegan!!!

Rinske
4 juni 2021

Echt mega lekker en snel gemaakt.

Sylvia
4 juni 2021

Smaak van dressing was flauw, erg jammer. Het was zeker niet de wasabi-soja dressing zoals eerder bij dit gerecht werd verstrekt. Erg jammer, want minder smakelijk.

Tim
4 juni 2021

Superlekkere kapsalon!

S van V
3 juni 2021

Toppers! Werken hard, leveren op tijd en zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Super lekker vegan eten! Echt verrassend

Natasha
3 juni 2021

Kapsalon was veel lekkerder met zoete aardappel, met gewoon friet niet zou lekker😔

Sherida
30 mei 2021

De burgers waren helaas helemaal koud gearriveerd maar gelukkig goed genoeg van smaak dat ze nog wel te eten waren. De patat was wel warm dus wellicht waren de burgers eerder klaar. Goeie knoflooksaus, lekkere desserts zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
30 mei 2021

Heerlijk eten, en snel en vriendelijk bezorg!

Bos
29 mei 2021

Supermooi ingepakt, een feest om uit te pakken.

Martine
29 mei 2021
Ester
29 mei 2021

Altijd heerlijk eten!

Natasha
28 mei 2021

Waited 1 & 1/2 hours rather long, otherwise food was excellent!

Daan
25 mei 2021

Het eten was lekker, maar ik moest 1u15min wachten en het was niet echt warm. Ook leek de bezorger een beetje ongeduldig, terwijl ik prima snel bij de deur was. Iets ging er mis met het tijdsmanagement, volgens mij.

Stefan Koopmanschap
25 mei 2021

Zowel het eten als de bezorging waren top. Heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd.

Marieke
24 mei 2021

Eerste keer besteld, Thaise curry, was héérlijk! Ik ben fan! Ga zeker meer uitproberen.

Dwayne
24 mei 2021

Snelle levering en erg genoten van het eten weer! 5 sterren

Schep
24 mei 2021

Helaas was de burger koud en het brood zompig. Desondanks waren de smaken wel top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
22 mei 2021

Top! Goede kwaliteit, mooie variatie, vriendelijke mensen en keurige bezorging. We bestellen snel weer.

Jacques
22 mei 2021

Dit maal de salade ‘Tempe lover’ geprobeerd. Heerlijk.

Martine
20 mei 2021

De burger was waanzinnig lekker! De zoete aardappel frietjes waren in het doosje wat zacht geworden, misschien is het mogelijk die in een ademend doosje te doen? De mayonaise was dan weer voortreffelijk. Het kwarktaartje vond ik niet zo geslaagd. Al met al wel zeker een aanrader! Ik ga vaker bestellen.

Esmee
20 mei 2021

Heerlijke friet en heerlijke fishless pokébowl. Petje af.

Emiel
19 mei 2021

Heerlijke curry gegeten gisteren, zeer smaakvol met verse ingrediënten.

Annemieke
17 mei 2021

Dit was voor het eerst dat wij bij jullie bestelden. De bestelling werd vlot gebracht en was goed warm. Beide burgers waren rijk belegd, erg smakelijk en naar onze indruk met veel zorg bereid. De portie zoete aardappelfrietjes was royaal en de sri... mayo erg lekker. Zelfs over de eco-vriendelijke verpakking was goed nagedacht. Onze eerste ervaring was dus heel positief, we komen vast terug om nog meer gerechten van jullie kaart uit te proberen.

Henk
17 mei 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien
16 mei 2021

Het eten was weer heerlijk, ik heb genoten van het eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Volker
16 mei 2021

Erg lekker eten, razendsnel bezorgd, prijs-kwaliteit prima. Aanrader!

San
16 mei 2021

Heerlijk gegeten

Joos
14 mei 2021
Jacques
14 mei 2021

Wederom een heerlijk Vegan afhaaldag.

EB
14 mei 2021

Snel bezorgd en super lekker gegeten!

Bert
12 mei 2021

precies op tijd geleverd en erg lekker gegeten!

Elisabeth
11 mei 2021

Ontzettend lekker. Altijd smullen als we bestellen. We zijn er aan gewend geraakt dat het eten niet warm is. De oven staat altijd aan om het eten op te warmen. Dat helpt en het is dan lekkerder. Ook al zou het niet nodig moeten zijn, we lossen het standaard zo maar op.

Jansen
10 mei 2021

Na een klacht de vorige keer hebben we het toch nog geprobeerd. En wat was dit geweldig! We zijn vegetariërs en dan ben je wel eens inspiratieloos. Vegan zijn hebben we geprobeerd maar dat vinden we blijkbaar lastig. Maar nu we dit kunnen afhalen gaat er een wereld voor ons open. Mr. Vegan is superheerlijk, we merkten er helemaal niets van dat het vegan was! We wonen in Noord maar kregen desondanks een super verse en hete maaltijd bezorgd vol van smaak en goede porties. Zeer mooi ingepakt en mooie ronde vormen. Luxe was het. Daar doe je het voor. Ook mijn vragen om minder gekruid eten te bereiden voor mijn zesjarige dochter en op tijd te bezorgen zijn perfect beantwoord. We waren positief verrast over de smaken en de versheid. En de presentatie en dat het er nog zo goed uitzag. Nadat de kindjes op bed lagen wilden we jullie opbellen, na 21:17 ongeveer kregen we geen gehoor maar via deze weg willen we jullie heel hartelijk bedanken. Wij komen heel graag nog vaker als klant terug bij j

jan
10 mei 2021

snelle service en het eten is heerlijk echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.