Beoordelingen van Mr. Vegan Foodbar Hilversum

Recente recensies

5.0
Sandra
gisteren
C. Fisser
gisteren

Het was weer een fijne maaltijd. De kwaliteit van het eten is fantastisch. Dat is het al een tijdje! Voor herhaling vatbaar.

B.
24 september 2021

Heerlijke burgers en frites op tijd bezorgd. Goed begin van t weekend !

Anoniem
22 september 2021

Heerlijk eten. Zoete aardappelfriet was heerlijk krokant. Qua burger lijkt het ons een lekker idee om de burgerbroodjes licht te roosteren zodat ze iets steviger zijn.

Anoniem
20 september 2021
Thecla Dekker
20 september 2021

Smaakte heel bewerkt allemaal. Broodjes ook van slechte kwaliteit. Zoete aardappel patat wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
19 september 2021

Ik heb dit al eerder aangegeven; de bestelling komt nooit goed warm aan. Ditmaal was ook de kaas totaal niet gesmolten. Dat is jammer. Verder is het prima.

Kiki
18 september 2021

De Thai curry en de Dahl gegeten, met de sticky tempeh. Heerlijk!

Marije Northolt-Oudendijk
17 september 2021

Heerlijk eten, grote porties, vriendelijke en tijdige bezorging. Dit doen we heel graag nog een keer!

Jurjen Worp
16 september 2021
Lot
16 september 2021

Zoete aardappel frietjes waren koud en slap. De bitterballen waren echt super!

Daphne
14 september 2021

Het eten is altijd smaakvol, voldoende en de levering is snel en de medewerkers vriendelijk! Aanrader voor vegans en niet vegans!

Joanne
13 september 2021

Heerlijke burger (Future)! Jammer dat de geur van de (smakelijke) augurken zo lang te ruiken is aan je vingers, haha, maar zeker voor herhaling vatbaar, mmmmm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien van der Veen
13 september 2021

Het eren was heerlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
12 september 2021

Wederom super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
12 september 2021
Nathalie
11 september 2021

Heerlijke burger en supersnelle vriendelijke bezorging

Sylvie Martin
11 september 2021

Precies op tijd geleverd en het eten was superlekker.

Jansen
11 september 2021

Het was weer uitstekend, alsmede de service.

Sandra
7 september 2021

Altijd heerlijk eten! Helaas was het broodje de laatste keer niet zo warm. Dat was jammer. Maar normaal gesproken komt alles goed warm aan!

Jan
5 september 2021

Super salad bowl en heerlijke zoete aardappelfriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
4 september 2021

Friet koud,verder heerlijk

Serge 't Hoen
1 september 2021

Heerlijke kapsalon besteld en glutenvrije brownie! Genoten!

Anne
31 augustus 2021
Jan
30 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jocelyn
27 augustus 2021
Beau
26 augustus 2021
Gert Jan
26 augustus 2021

Heerlijk, top speed bezorging! 👍

C
26 augustus 2021
Demi
23 augustus 2021
A.S.K.
21 augustus 2021
Matthijs
19 augustus 2021

Altijd mega tevreden, maar deze keer was matig. Taaie futureburger, broodje van de kipburger was boven warm, onder koud en musshy cheesefries met kneiterharde grote stukken bacon er in. Kan gebeuren natuurlijk, en we bestellen volgende keer weer net zo lief, maar dacht het toch even te melden. Jullie zijn toppers

Dennis
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten en goede bezorging.

Elmy
18 augustus 2021
Marielle
18 augustus 2021
Elien van der Veen
18 augustus 2021

Het was heerlijk, had iets teveel besteld. Nokje vol zat ik, volgende keer bestel ik dus minder.

Martien
17 augustus 2021

Lekker, zeker de (kip)burger is een aanrader. De porties zijn misschien wat (te) groot.

Natasja
16 augustus 2021

Was heerlijk, zou het wel heel erg fijn vinden als jullie ook Bioligische producten zouden gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

m
13 augustus 2021
Sharon Wolff
12 augustus 2021

Wederom weer héérlijk! De tomatensoep viel ook erg in de smaak bij mijn zoontje van 5 :)

Coert
11 augustus 2021
Peter
11 augustus 2021

We zijn vaste klanten, maar dit keer was het wel heel slecht. We kregen slechts de halve bestelling (betaalden wel de hele) en toen we daarover belden, was het commentaar eerst 'ja, dat was uw eigen fout' (hoe dan precies?) en daarna 'nu staat alles al uit, dus helaas'. Heel slecht om je eigen fout niet op te lossen, maar het probleem van je klant te maken. Jammer.

Robin
6 augustus 2021

De eerste keer dat mijn beste vriendin en ik hier wat hebben besteld en wat zijn wij blij verrast. Mijn bestie is al een flinke tijd vegan en ik begin ook steeds meer vegan te eten. Maar zo lekker als dat t hier is, wordt het wel heel makkelijk om vegan te eten. Zelden zo een lekkere (kip)burger gegeten. Zelfs vergeleken met vlees. En mijn bestie had de shawarma, die was ook echt uitmuntend. Helemaal met die heerlijke knoflooksaus. Echt een aanrader en we gaan hier zeker vaker bestellen. Bezorging was ook top trouwens!

Emilie
6 augustus 2021

Twee keer besteld in één week, beide keren supersnelle levering en heerlijk gegeten!

Annemijn
5 augustus 2021

Mijn Sushibowl was goed, alleen mijn vriend vond de Gooische Burger wat smakeloos. Bezorger was vlot en vriendelijk.

LaurA
2 augustus 2021

Heerlijk eten en de bestelling was snel geleverd! Echt top!

Steffan
31 juli 2021

Heerlijke burger! Keuze tussen wit of volkoren broodje zou nog een tip zijn. Frietjes waren ok, mogen iets langer gebakken worden.

Sharon Wolff
31 juli 2021

Altijd heerlijk eten!

Patricia
30 juli 2021

It took over an hour for the food to arrive and when it did it was cold. Very disappointing.

X
29 juli 2021
David
27 juli 2021

Lekker Lekker & Lekker!!

Wendy
26 juli 2021

Snel bezorgd....in deze regio sowieso de beste! De Dahl al zo vaak besteld maar ook de humoes burger...out of this world!

Steven
26 juli 2021

Wederom helemaal fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miran
26 juli 2021

Zoals altijd weer heerlijk en supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
24 juli 2021

Altijd lekker!

Jelmer
23 juli 2021
Victor van Dijk
23 juli 2021

Superfood! Heel erg van genoten

Evelien Drop
23 juli 2021
anoniem
21 juli 2021

Sindskort ontdekt en wat een fantastisch alternatief voor de standaard snacks. Burgers zijn heerlijk, zoete aardappel friet ook, eigenlijk alles top tot nu toe. Textuur & smaak van de vleesvervangers bijna niet van echt te onderscheiden.

Victor van Dijk
20 juli 2021

Heerlijke, grote Falafel bowl 2.0 met Zoete aardappelfrites (plus Vegan mayo), Soof Lemon & Mint en Vegan ijs (Montogmery's Maple & Pecan) als toetje! Dikke aanrader!

Stefana
18 juli 2021

Delivery was very quick and the food was absolutely amazing! It will not be the last time we order from here!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
18 juli 2021

Het eten was werekelijk heerlijk. Snel en keurig geleverd. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
18 juli 2021

Heerlijke vegan kapsalon, goed gevuld en ook lekker dat je met zoete aardappel friet kan bestellen. De uienringen zijn sowieso top met een goed sausje. Vriendelijke bezorger.

Chantal
17 juli 2021
Wilke
15 juli 2021

wat een verschrikkelijk heerlijke hamburger en patat zeker voor herhaling vatbaar

Lam
15 juli 2021

Over heerlijke & spicy hamburger! Patatje Rendang ook heerlijk.. Enige minpuntje: 45min tot uur wachten bij bestelling.

Krista
15 juli 2021

Heerlijke burgers. Ook de uienringen, zoete aardappel frietjes waren fijn. De gewone friet was niet zo gewoon, ook verse aardappel slices, met knapperig korstje, ook heerlijk. Wij gaan zeker alles van de kaart proberen! Tot de volgende keer.

Senem
12 juli 2021

Sticky tofu is te hard en zwart, salade is te koud, saus niet passend bij de bowl. Thai curry is ook niet zo op smaak, en sticky tofu past niet bij de curry en smaakt echt niet lekker.

Jan
11 juli 2021

Heb er weer van gesmuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christie
11 juli 2021

Hamburger was koud terwijl de rest wel warm was..? De soep moet echt beter gepureerd worden. Zaten te veel harde stukjes in. Was de hele tijd een soort van takjes uit mn mond aan het vissen... niet heel smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dwayne
10 juli 2021

Snelle levering en lekker eten, zoals altijd!

Anita
10 juli 2021

Lekker hoor! En gezond. Ik ben blij

Sandra Andringa
9 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten!

Ilse
8 juli 2021

Bezorger had mijn bestelling bij de verkeerde gebracht maar dit was snel opgelost. Het eten was heerlijk. Ga zeker vaker wat bestellen.

Johanna
5 juli 2021

Alles top!!!

Roos
5 juli 2021
Mk
4 juli 2021

Als altijd super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Staal
3 juli 2021

Saus vergeten bij de kapsalon, verder alles top

Martijn
3 juli 2021

Wederom topservice! Heerlijke maaltijd en erg snel geleverd

conny
3 juli 2021

Uitstekend en goed verpakt en super lekker. Bezorging prima.

Anne
2 juli 2021

Heerlijke Thaise en Indiaase curry. Goed heet (qua temperatuur). Stipt op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Marieke
2 juli 2021
Roos
1 juli 2021

supervers en superlekker en ook nog gezond. Beter kan niet

Antoinette
30 juni 2021

Prima en verantwoord eten en snel bezorgd!

Linde
30 juni 2021

Super! Zo fijn om als veganist ergens gewoon uit alles van de kaart te kunnen kiezen. En lekker zeg!!

Laura
29 juni 2021

Super lekker as always en top bezorging!

Celine
27 juni 2021

Superlekker! Alleen de friet kan beter, niet lang genoeg gebakken en komt elke keer slap aan. Verder ga zo door 😌

MA
26 juni 2021

Excellent food, fast delivery.

Fedde en Lot
26 juni 2021

Wederom ontzettend lekker gegeten. De Future burger is echt een aanrader, maar ook de Dahl en alle bijgerechten zijn super lekker. Aanwinst voor Hilversum.

Oene
25 juni 2021

geweldig eten

Victor van Dijk
24 juni 2021

Heerlijk, puur eten! (Wortelgember soep + Thais + kwarktoetje)! Aanrader :-)

Elmy van Not
23 juni 2021

Ik vond het jammer dat de keuze gisteren beperkt was en mijn eigenlijke keuzes niet meer te bestellen waren. Bovendien bleek na bezorging een van de bestelde maaltijden er niet te zijn (tweede keer dat dit gebeurt in korte tijd) maar gelukkig was het weer snel opgelost. En de kwaliteit was uiteindelijk zoals altijd weer prima, we hebben weer genoten 😋

Sebas
22 juni 2021

Eten prima, bezorging prima, niks op aan te merken.

Joanne
22 juni 2021

Heerlijk (en) vegan en stipte vriendelijke levering. Works every time!

Bas
22 juni 2021

Mooi op tijd geleverd en fijn dat je een bericht krijgt als de bestelling onderweg is. Wederom heerlijk gegeten.

Angelique
22 juni 2021

Heerlijk gegeten! Eten kwam snel was nog heel warm. Zeker het aanbevelen waard :)

Johanna
20 juni 2021

Heerlijk gegeten!! En vlotte bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
20 juni 2021

Excellent food.

Anne
18 juni 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd! Onze favorieten zijn de zeewier burger, de cheezy fries en de teriyaki noodles sticks. Het eten is er ook altijd snel en komt goed verpakt en warm aan.

Inge
18 juni 2021

Heerlijk gegeten en zeer snelle en vriendelijke bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Johanna Fuhri
17 juni 2021

Het was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar. Hele vlotte vriendelijke bezorging.

Spar
15 juni 2021

Altijd heerlijk! Vandaag wel vreemd dat de tomaten-basilicum soep juist vol peterselie zat ipv basilicum (hou ik niet zo van) en de zoete aardappel patat had langer mogen bakken (was slapper dan normaal) maar verder heerlijk als altijd!

Ria
14 juni 2021

Wij hebben HEERLIJK gegeten De java curry zag er erg lekker uit , maar zou voor mij te pittig zijn .

Caroline
13 juni 2021

De bestelling kwam snel, warm, netjes verpakt en rook heerlijk Super lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maren
13 juni 2021

Zoals altijd erg lekker! We bestellen altijd met plezier bij jullie en zijn blij met jouw eten dat met liefde bereid is en gewoon bijzonder :). Ga door met het goede werk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francesca
13 juni 2021

Excellent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Branko
13 juni 2021

Het eten is erg lekker en de chocolate sinaasappel brownie is belachelijk lekker.

Eric
13 juni 2021

Redelijk snel bezorgd en lekkere vegetarische maaltijd

Joey
11 juni 2021

Wij eten eigenlijk nooit vegan, maar dit was onze eerste keer, en dit was echt FANTASTISCH! Het feit dat het eten vegan is merk je eigenlijk niet, en dit is een van de grootste concurrenten van de ‘standaard’ foodketens! Dikke 5 sterren :)

Joep
11 juni 2021

Inmiddels meerdere malen besteld hier, elke keer heerlijk eten. Geen idee waar jullie alle vega zooi van maken, maar het is potverdomme heerlijk!

Chantal
11 juni 2021

Lekkere juicy burger en de beste zoete aardappel frites!

Tessa
10 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Had voor mijn vriend de pokebowl sashimi besteld en vroeg achteraf wat hij ervan vond. Hij had geen idee dat het vegan was, zo goed. Rendang heb ik bij jullie beter gehad. Patat was slap en lauw maar de smaak was top.

H. Rijvers
6 juni 2021

Lekker eten ! Jammer dat de Nacho's door de kaassaus erg nat en slap werden. Verder genoten van het eten !

Charlotte
5 juni 2021

Al meerdere malen bij Mr Vegan Foodbar besteld en elke keer heerlijk gegeten. Eten wordt goed maar in duurzame verpakking verpakt en is altijd nog goed op temperatuur. Bezorging is vlot en de bezorger is vriendelijk.

Arnaud
5 juni 2021
Fritjof
5 juni 2021

Heerlijk zoals altijd!

Bas
5 juni 2021

Super lekker eten en goede service

Kapsalon eter
5 juni 2021

De vegan kapsalon was klein, voor 11 euro had ik wel wat meer verwacht. Mijn advies is dan ook Om niet te zuinig te doen voor zo’n hoge prijs. Verder was de kwaliteit wel goed

Jurjen Worp
4 juni 2021

Absoluut top! Smaakvol, origineel en vegan!!!

Rinske
4 juni 2021

Echt mega lekker en snel gemaakt.

Sylvia
4 juni 2021

Smaak van dressing was flauw, erg jammer. Het was zeker niet de wasabi-soja dressing zoals eerder bij dit gerecht werd verstrekt. Erg jammer, want minder smakelijk.

Tim
4 juni 2021

Superlekkere kapsalon!

S van V
3 juni 2021

Toppers! Werken hard, leveren op tijd en zijn altijd vriendelijk aan de telefoon. Super lekker vegan eten! Echt verrassend

Natasha
3 juni 2021

Kapsalon was veel lekkerder met zoete aardappel, met gewoon friet niet zou lekker😔

Sherida
30 mei 2021

De burgers waren helaas helemaal koud gearriveerd maar gelukkig goed genoeg van smaak dat ze nog wel te eten waren. De patat was wel warm dus wellicht waren de burgers eerder klaar. Goeie knoflooksaus, lekkere desserts zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
30 mei 2021

Heerlijk eten, en snel en vriendelijk bezorg!

Bos
29 mei 2021

Supermooi ingepakt, een feest om uit te pakken.

Martine
29 mei 2021
Ester
29 mei 2021

Altijd heerlijk eten!

Natasha
28 mei 2021

Waited 1 & 1/2 hours rather long, otherwise food was excellent!

Daan
25 mei 2021

Het eten was lekker, maar ik moest 1u15min wachten en het was niet echt warm. Ook leek de bezorger een beetje ongeduldig, terwijl ik prima snel bij de deur was. Iets ging er mis met het tijdsmanagement, volgens mij.

Stefan Koopmanschap
25 mei 2021

Zowel het eten als de bezorging waren top. Heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd.

Marieke
24 mei 2021

Eerste keer besteld, Thaise curry, was héérlijk! Ik ben fan! Ga zeker meer uitproberen.

Dwayne
24 mei 2021

Snelle levering en erg genoten van het eten weer! 5 sterren

Schep
24 mei 2021

Helaas was de burger koud en het brood zompig. Desondanks waren de smaken wel top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
22 mei 2021

Top! Goede kwaliteit, mooie variatie, vriendelijke mensen en keurige bezorging. We bestellen snel weer.

Jacques
22 mei 2021

Dit maal de salade ‘Tempe lover’ geprobeerd. Heerlijk.

Martine
20 mei 2021

De burger was waanzinnig lekker! De zoete aardappel frietjes waren in het doosje wat zacht geworden, misschien is het mogelijk die in een ademend doosje te doen? De mayonaise was dan weer voortreffelijk. Het kwarktaartje vond ik niet zo geslaagd. Al met al wel zeker een aanrader! Ik ga vaker bestellen.

Esmee
20 mei 2021

Heerlijke friet en heerlijke fishless pokébowl. Petje af.

Emiel
19 mei 2021

Heerlijke curry gegeten gisteren, zeer smaakvol met verse ingrediënten.

Annemieke
17 mei 2021

Dit was voor het eerst dat wij bij jullie bestelden. De bestelling werd vlot gebracht en was goed warm. Beide burgers waren rijk belegd, erg smakelijk en naar onze indruk met veel zorg bereid. De portie zoete aardappelfrietjes was royaal en de sri... mayo erg lekker. Zelfs over de eco-vriendelijke verpakking was goed nagedacht. Onze eerste ervaring was dus heel positief, we komen vast terug om nog meer gerechten van jullie kaart uit te proberen.

Henk
17 mei 2021

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elien
16 mei 2021

Het eten was weer heerlijk, ik heb genoten van het eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Volker
16 mei 2021

Erg lekker eten, razendsnel bezorgd, prijs-kwaliteit prima. Aanrader!

San
16 mei 2021

Heerlijk gegeten

Joos
14 mei 2021
Jacques
14 mei 2021

Wederom een heerlijk Vegan afhaaldag.

EB
14 mei 2021

Snel bezorgd en super lekker gegeten!

Bert
12 mei 2021

precies op tijd geleverd en erg lekker gegeten!

Elisabeth
11 mei 2021

Ontzettend lekker. Altijd smullen als we bestellen. We zijn er aan gewend geraakt dat het eten niet warm is. De oven staat altijd aan om het eten op te warmen. Dat helpt en het is dan lekkerder. Ook al zou het niet nodig moeten zijn, we lossen het standaard zo maar op.

Jansen
10 mei 2021

Na een klacht de vorige keer hebben we het toch nog geprobeerd. En wat was dit geweldig! We zijn vegetariërs en dan ben je wel eens inspiratieloos. Vegan zijn hebben we geprobeerd maar dat vinden we blijkbaar lastig. Maar nu we dit kunnen afhalen gaat er een wereld voor ons open. Mr. Vegan is superheerlijk, we merkten er helemaal niets van dat het vegan was! We wonen in Noord maar kregen desondanks een super verse en hete maaltijd bezorgd vol van smaak en goede porties. Zeer mooi ingepakt en mooie ronde vormen. Luxe was het. Daar doe je het voor. Ook mijn vragen om minder gekruid eten te bereiden voor mijn zesjarige dochter en op tijd te bezorgen zijn perfect beantwoord. We waren positief verrast over de smaken en de versheid. En de presentatie en dat het er nog zo goed uitzag. Nadat de kindjes op bed lagen wilden we jullie opbellen, na 21:17 ongeveer kregen we geen gehoor maar via deze weg willen we jullie heel hartelijk bedanken. Wij komen heel graag nog vaker als klant terug bij j

jan
10 mei 2021

snelle service en het eten is heerlijk echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabel duiveman
9 mei 2021

Onze eerste kennismaking met Vegan! We hebben heerlijk gegeten! Onze nieuwe favoriete afhaal! Lekker gevarieerde gerechten en voor ieder wat wils!

Nienke
8 mei 2021

Het eten was weer heerlijk. Dank.

Fleur
8 mei 2021

Goede service

Milou
6 mei 2021

Altijd topspul!!!

Sander
6 mei 2021

Altijd top eten, fantastische frietjes, en ontspannen service. Klein mini puntje: bananen cake was ietsje aan de droge kant. Verder fantastisch

S van vonno
4 mei 2021

Lekkere gezonde gerechten! Even geen vlees en super lekker!

Ester
3 mei 2021

Snel, vers, warm, heerlijk en eerlijk eten! En leuke bezorgers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn P
2 mei 2021

Normaal schrijf ik niet zo snel een recensie, maar zijn hier thuis erg dan van Mr. Vegan Foodbar. Eten is altijd heerlijk, bezorging is altijd snel en de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
2 mei 2021
conny
1 mei 2021

Heerlijke broodjes rijk gevuld en een echte traktatie.

Maxime
30 april 2021

Was weer lekker, burger deze keer nog warm!

Nicky
30 april 2021

Het was weer heerlijk De zoete aardappelfrites waren dit keer heerlijk knapperig!!! 👍🏼 De Java Curry zou ik 🌶🌶geven ipv 🌶

Duke
30 april 2021

Heeerlijke patat, goed warm ook. De burger kende ik nog niet maar hij was heel lekker.

Noa
29 april 2021

Heerlijk gegeten, bezorging heel snel!

Anoniem
29 april 2021

Super lekker en met verse producten!

H.
29 april 2021

Heerlijk eten, vers, gezond, lekker en warm.

David Niemeijer
28 april 2021

Super prettige ervaring. Super nette bezorging. Altijd fijn om bij de mr Vegan Foodbar te bestellen. Heerlijke smaakvolle gerechten maar ook snacks altijd lekker!

Martijn
28 april 2021

Superlekker eten! Ze hebben het als gevolg druk en als het wat langer duurt lossen ze dit netjes op dus erg blij mee.

Camile Buunk
28 april 2021

Het was verrukkelijk en zeer snel aangeleverd!

Steef
28 april 2021

Wij vonden het niet normaal lekker! Het lekkerste Vegan eten wat wij tot nu toe in Nederland onderweg op hebben. Echt fantastisch! De ei was net echt, kapsalon was precies goed en de knakworst zag en smaakte eruit als een feestje. Bedankt mensen!!!

Kees
28 april 2021

Kennismaking voor mij in vegan wereld. Blij verrast. Keurig op tijd geleverd en ik heb buitengewoon heerlijk gegeten.

Fleur
28 april 2021

Lekker vegan eten. Nu ook met allergenen kaart, dat is fijn. Vanwege glutenintollerantie is mijn keuze wel beperkter. Het zou fijn zijn als mr Vegan Foodbar ook glutenvrije hamburgerbroodjes zou hebben. Die zijn er immers ook dan zou er meer keuze zijn.

Yoka
28 april 2021

Echt mijn favoriete vegan foodbar! Thai coconut curry en Java curry besteld, vol smaak weer. De bananapie en Orange brownie als dessert, ogen dicht en genieten.

Anita
27 april 2021

Heerlijke currys!

Nikki
27 april 2021

Superlekker en bedankt voor de extra kaassaus (:

Jos ter Denge
27 april 2021

Helaas een van de gerechten koud. En menu aangepast wat niet vermeld was. Kapsalon zonder zoete aardappel patat. Verder goed

Piter
27 april 2021

Lekker als altijd!

Paul Schellens
27 april 2021

Was heerlijk en genoeg!!!

Luuk
27 april 2021
M&M
27 april 2021

Wij wisten niet dat vegan zo lekker kon zijn. Hier gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wanda
26 april 2021

Ik was getipt om hier eens te bestellen. Dat is inmiddels een heleboel maaltijden geleden. Vanaf de 1e bestelling zijn wij fan van mr. Vegan. Altijd lekker, vers en warm bezorgd. Met deze gerechten mis ik helemaal geen vlees. Van burger, salade tot curry... allemaal de moeite waard. Vergeet de bitterballen en de uienringen niet eens mee te bestellen, heerlijk!

Van Zalingen
26 april 2021

Boven verwachting Super lekker gegeten dat gaan we zeker vaker doen👍🏻

Titia
26 april 2021

Lekker eten en goede service. Geen klachten hier.

suus
26 april 2021

Echt heerlijk eten! Een aanrader!

Vera Kuipers
21 april 2021

Genoten van het eten en goede service

Pons
21 april 2021
Steenman
19 april 2021

Lekker eten. Ruim voldoende. Supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
19 april 2021

Weer zo lekker gegeten! Je proeft dat t met liefde is gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
19 april 2021

Je kon merken dat jullie druk waren. Bezorgen duurde langer dan normaal. patatjes waren te lang gebakken en broodje van burger was heel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gaby
18 april 2021
Elien
18 april 2021

Heerlijk eten, dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Schaap
18 april 2021

Het smaakte geweldig. Patatje rendang een echte topper maar alle andere gerechtjes heel lekker gemaakt. Top!

Jacques
17 april 2021

Dit keer de menu keuze laten bepalen, door te scrollen in de beoordelingen. Dit keer ons oog laten vallen op de Kapsalon en de Bitterballen. Met z’n tweetjes wederom heerlijk gesmikkeld. Snel bezorgd, goed op temperatuur, duurzaam verpakt, ruime porties en heerlijk op smaak. We kijken uit naar de volgende maaltijd van Mr Vegan.

René Koetsveld
14 april 2021
Caro & Kiddos
14 april 2021

Super lekker kids willen alleen maar mr Vegan, we zijn verkocht 💓

Jacques
13 april 2021

Wederom heerlijk. Snel ‘coronaproof’ bezorgd. Goed op temperatuur. Duurzaam verpakt. Zeer smakelijke en ruime porties.

Inge
12 april 2021

Super lekker eten, echt een aanrader!

Mireille
10 april 2021

Lekker eten, met aandacht ingepakt en netjes bezorgd!

Natasja
10 april 2021

Top

Mk
9 april 2021

Super lekker eten! Aanrader!

Mark
9 april 2021
AG
8 april 2021

Crispy burger niet crispy en saai, verder wel oke. Uien ringen vet opgezogen, prijs/kwaliteit niet in verhouding. Normale patat opzich oke maar had een vreemde nasmaak Bezorging erg snel

Myriam
8 april 2021

Was heel lekker, alleen wel koud bij aankomst

Caroline Gauthier
8 april 2021

Eenvoudig te bestellen, SNEL gebracht & fantastisch lekker, we gaan vaker bestellen 😁👌🏽👌🏽👌🏽

Nicky
7 april 2021

+Het was heerlijk!😋 -Jammer dat je moet betalen voor de transactiekosten🧐

Mouna
6 april 2021

De Vegan Kapsalon. Vreselijk lekker. Wordt in dit niet veganistische gezin gekozen boven spareribs.

Elisa / JIM JAMES
6 april 2021

Heerlijk! Mega vers, smaakvol en snel bezorgd.

Jayney
5 april 2021

Bestel vaak en eigenlijk altijd tevreden. Maar vanavond waren helaas pita en de burger koud bij aankomst en de zoete aardappels waren echt gewoon verbrand (zwart) dit was helaas echt niet eetbaar en dit was voor de beide bestelde porties. Hoop dat het eenmalig was, want ben normaliter echt super tevreden met het eten en de bezorging.

Anne
5 april 2021

Wij hebben de Java Curry en spinaziesoep besteld en het was heel erg lekker. Echt aan te bevelen...

david
5 april 2021

erg lekker!

Laura
4 april 2021

Waanzinnig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
4 april 2021

In de Java curry zat heel veel kokos. Staat niet in menu beschrijving en zat er kort geleden ook niet in. We hadden een gast die beslist geen kokos lust en had daarom voor de Java curry gekozen. Rest was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert J. Nieland
4 april 2021

Zoals altijd ......perfect

Ilse Beekhof
4 april 2021

Heel goed op smaak, zowel de curry als de burger waren heerlijk

Merel
3 april 2021

Spicy hotdog, kapsalon en sweet potato fries besteld. De hotdog en de kapsalon waren 10/10! De patat was alleen niet echt knapperig, dat was wel een beetje een teleurstelling. De truffelmayo die erbij zat was wel erg lekker :) Ik zou zeker nog een keer komen, ik ga dan alleen geen patatjes meer bestellen.

M. Leek
30 maart 2021

Het gerecht was erg lekker en precies optijd bezorgd.

Gowri Jayachandran
29 maart 2021

Vegan future burgers, falfal and Orange brownies are my fav. Simply wow. I wish delivery can be fast. I understand you are busy with the orders. Hope, you will find a way to fix it.

Pascal
29 maart 2021

Alhoewel de broodjes superlekker zijn, valt het tegen dat ze nog geen enkele keer warm zijn aangekomen. We vragen wel om extra verpakking, maar dat help vrijwel niet. Wellicht dat de reistijd toch te lang is, want ik kreeg 35 minuten voor de levering een berichtje dat mijn bestelling onderweg was, terwijl het ongeveer 12 minuten rijden is.

Mariëlle
28 maart 2021
Demi
28 maart 2021

Zoals altijd, heeerlijk! Ondanks de afstand nog steeds lekker warm en goed van smaak.

Henriëtte
27 maart 2021

Was heerlijk.

Anna
27 maart 2021

Jammer... er zat een stukje plakband in mijn soep en de hamburgers en friet waren koud. De friet hebben we in de Airfryer opgewarmd. Op mijn telefoontje werd vooral met smoesjes gereageerd: de afstand was de reden dat het eten koud was, het eten was met de scooter gebracht (was met de auto) en volgende keer bij de opmerkingen kon ik aangeven dat het eten dubbel verpakt moet worden. Alleen...... er komt geen volgende keer. Op deze manier klachten afhandelen verdient echt niet de schoonheidsprijs.

Donja
27 maart 2021

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

Jacques
27 maart 2021

Wederom een feest, het eten van Mr. Vegan. We hebben de vrijdag inmiddels omgedoopt in ‘Mr Veganday’. De porties zijn ruim, zo duurzaam mogelijk verpakt, warm, op tijd klaar en bijzonder lekker op smaak. Heel fijn dat je aan kunt geven of je wel of geen gebruik wilt maken van bestek etc. Volgende week weer iets anders van de kaart kiezen. Ik kijk er nu al naar uit.

Tom
24 maart 2021

Erg lekker, de broodjes van de burgers leken niet zo warm. Verder prima.

Pieter
22 maart 2021
Chantal
21 maart 2021

Heerlijke kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MR
21 maart 2021

Goed warm en snel bezorgd, heerlijk vegan fastfood

Marielle
21 maart 2021
Linda
21 maart 2021

Gerechten smaken heerlijk. Curry Rendang is een dikke aanrader!! Wat je ook besteld.. alles smaakt super goed en word geserveerd als goede porties.

Winter
20 maart 2021

Ontzettend lekker zoals altijd!

Albert
20 maart 2021

Heel erg lekker!

Arianne
20 maart 2021

Altijd weer een feestje als er wordt aangebeld met mijn bestelling :-) Heerlijk vegan food en goede service! Alles smaakt even lekker en met regelmaat komen er nieuwe dingen. Ben ondertussen vaste klant geworden :-)

Annemiek
20 maart 2021

Erg lekker en goed eten! Helaas duurde de bezorging wel veel langer dan verwacht (ruim 1,5 uur)

bob
20 maart 2021

Erg lekker, warm en verrassende combinaties. We gaan vanavond weer bestellen! Wel een suggestie, meer uitleg /info over bijvoorbeeld nofishsashimi en rendang etc waar het van gemaakt is zou wel heel erg fijn zijn in de app. Voor de rest een echte aanrader

Jacques
20 maart 2021

Onze eerste kennismaking met Mr Vegan in Hilversum. Een schot in de roos. Wat hebben wij heerlijk gesmuld. Mooie porties. Duurzaam verpakt. Goed op temperatuur. Op afgesproken tijd klaar. Mr Vegan heeft er een zeer tevreden vaste klant bij.

Wendy
19 maart 2021

Jammer dat de kapsalon met gewone patat was. Ik heb liever zoete aardappel friet. De bitterballen zijn fantastisch.

Nikki
19 maart 2021

Nieuwe Durban curry geproefd, heerlijk! Ook de ciabatta feta bietenhummus is een aanrader :-)

Emilie
17 maart 2021

Eten was erg lekker. Alleen mag het wel warmer. De burgers waren redelijk lauw.

Colinda
17 maart 2021

Prima!

Carlo
15 maart 2021

Erg lekker!

DW
15 maart 2021

Vlot bezorgd en lekker eten in een mooie verpakking, wij waren heel tevreden!

Eva
14 maart 2021

Heerlijk gegeten en de bezorger was snel en vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Willem
14 maart 2021

Stipt op tijd thuis bezorgd; heerlijk gegeten. Wat een geweldige curry en heel aparte soepen. Was onze eerste bestelling, maar er gaan er meer volgen !!

Sandra
14 maart 2021

Heerlijke burger en frites. Goed verpakt

Eefje
13 maart 2021

Duurde veel te lang, Zoete aardappelfrietjes waren te donker

Nicolette van Zuiden
13 maart 2021

Wij waren heel tevreden. Lekker en vlot bezorgd. Tip: Patatje Rendang , patat en rendang apart verpakken, patatje was wat zacht geworden.

Christie
12 maart 2021

De burgers waren koud. Niet eens lauw gewoon koud. De andere gerechten waren wel warm dus twijfel enorm aan de versheid. Waarschijnlijk lagen de burgers dus al even klaar... Niet oke.

Mattie
11 maart 2021

lekkur

Andre
11 maart 2021

Really like the fries with rendang. Sure, it's a gimmick, like most meat replacement products. But I like it and it's delicious.

Lynn
11 maart 2021

Food was quite nice although burger bun was a bit soggy. Nice that they try to use almost all recyclable packaging. Delivery was speedy but some of the items had got squashed or spilled during transit. Not a big deal but worth mentioning.

Budi
9 maart 2021

Super dat jullie zo flexibel waren en dat ik nog wat kon toevoegen aan mijn al reeds betaalde bestelling!

Heemskerck
7 maart 2021

Verkeerde burger gekregen en voor de tweede keer achter elkaar geen shiradza mayo maar gewone. Gewone burger en spicy hotdog waren wel weer erg lekker en bestellen volgende keer weer, maar hopen dan wel de juiste bestelling te ontvangen.

Tjeerd
6 maart 2021
Jan
6 maart 2021

eten was op tijd Het was van prima kwaliteit voor iedereen aan te bevelen

San
5 maart 2021

Heerlijk! We hebben weer genoten van onze hotdogs en burgers.

Iris
4 maart 2021

Mega lekker, snel en ruimte porties!

An
3 maart 2021

De eerste bestelling, en wat was het lekker! We kwamen afhalen als alternatief voor de mcDrive, en dus ergens in de auto opgegeten. Daarom was het wel jammer dat er geen servetten en (bestelde) bestek in de tas zaten. Maar kan gebeuren, we komen zeker terug!

Judith
2 maart 2021

Smaak zoals áltijd voortreffelijk! Helaas nu 2 avonden achter elkaar niet warm (burgers en hotdog), nooit eerder gehad bij Mr Vegan Foodbar dus hoop dat dit een uitzondering is.

Rianne
2 maart 2021

Verrassend lekker! Frietjes waren goed warm en knapperig. Super snelle bezorging, was wel maandag :)

Martijn
1 maart 2021

Heerlijke maaltijd en snel geleverd

Lon
1 maart 2021

De kapsalon was een teleurstelling.De vorige keer was deze van zoete aardappels gemaakt.Nu was het hele gewone patat. De bezorging duurde erg lang. Ik kan de sterren niet aanpassen, maar ik zeg kwaliteit 2 sterren bezorging ook 2 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wustefeld
28 februari 2021

Super fijne maaltijd en ondanks dat de weg was afgezet toch heerlijk op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Cornelissen
28 februari 2021

Ben al 17 jaar vegan en kom af en toe weer een plek tegen waar ik zeker terug kom. Mr Vegan is zo’n plek. Burgers zijn lekker maar de Java Curry is echt top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie
28 februari 2021

Betrouwbaar en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marissa
28 februari 2021

Nachos waren vergeten bij de futureburger en patat had iets meer doorbakken mogen worden want die was nog helemaal bleek. Voor de rest was het heerlijk!

Marleen
27 februari 2021

Lekker eten in milieuvriendelijke verpakking.

Arnela
27 februari 2021
Anastasia
27 februari 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Liz
27 februari 2021

Heel lekker!!!

Lucia
27 februari 2021

Ontzettend lekker! Vond alleen jammer dat het gerecht koud was (weet niet of dat de bedoeling was, maar had het warm lekkerder gevonden). Veel dank :)

Mattie
26 februari 2021

Lekker man

Maarten
26 februari 2021

Gooische burger smaakte fantastisch! The lewis no1 burger vonden wij iets aan de simpele kant. Er miste iets, wij weten niet wat. Tot slot een perfecte kapsalon en het beste toetje, de orange brownie!

Carmel
25 februari 2021

Altijd goede service en heerlijk eten!!

Elmy van Not
25 februari 2021

Super! Ik kan niet anders zeggen. Wat ik wel leuk zou vinden als de vaste curries op het menu blijven staan maar dat er wat meer variaties bijkomen 😁💚🌱

Michiel
25 februari 2021

Het eten was lekker, maar een opmerking: het was mij niet duidelijk dat de 'bowl' met 'sticky tempe' koud was. Ik had een warm gerecht verwacht. Misschien goed om dit in de tekst te verduidelijken. Positief vonden we dat bijna alle verpakking papier en karton was, bijna geen plastic: goed voor het milieu.

Niels
23 februari 2021

Heerlijk eten! Zeker een aanrader

Ing
23 februari 2021

Was weer super lekker

Claudia
23 februari 2021

Always delicious 😍

Monique ten Hagen
22 februari 2021

Heerlijke pure smaken, sinds tijden weer eens broodje "hamburger" gegeten. De structuur en smaak niet van echt te onderscheiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
21 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten 🙌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Asia
21 februari 2021

2e keer hier besteld, even lekker en vers als de eerste keer! Dit keer gratis bitterballen erbij genomen, ze smaken net als 'vlees'bitterballen, erg lekker. Snel bezorgd, ik ben tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia
21 februari 2021

Het was weer heerlijk en snel bezorgd. Alleen de gewone patat had iets langer gebakken mogen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane en Tirza
20 februari 2021

Heerlijk!